[少年監獄] 感受沙咀 Thank you sir Thank you sir

1001 回覆
504 Like 18 Dislike
到了第二日, 又有好多人要開board

「喂洗衣開board既走啦.」
諸仔聽令,走出洗衣向大棚那邊走去集隊

「嗯..」

今日到諸仔開board了

希望佢, 無事吧

會唔會太大段
無啦

溫馨提示 本故事內容純屬虛構 我們這個全球最安全,又文明的香港都市 ,點會發生呢啲事啊,哈哈

另外由於個故就完 我想諗耐啲寫好啲 所以費事趕稿咁出 之後就會不定期出文喇我

多謝大家支持新書 我諗我見到自己本書擺係書店的話,心情都應該會幾複雜吓 哈哈
不定期應該俾某啲讀者屌死

你出我咪睇囉,唔通真係找你數咩傻西瓜
「呃....OK,你啱, 咁又點? 你可以做啲乜? 想搞大佢?」

「唔係..我唔想拎走期搞飛...算啦無嘢啦..我純粹想呻下...」

「哈哈, 咁呻完就算啦, 其實就算出到去, 你都好難奈佢地何嫁啦, 除非你寫本書爆佢地大獲啦 哈哈哈

「屌, 邊有咁既文筆啊...」

吹多一陣水

我帶著稍微鬆了的心情, 依舊和被睡下了

呢part唔知係咪真,但如果真係唔係你初衷既話,唔好寫得咁假
夜晚回到倉後, 我始終對今天的事情, 僅僅於懷.

係耿耿於懷呀,找版啦
睇完呢節
好想同張衝講
少年,
你太年輕了
夜晚回到倉後, 我始終對今天的事情, 僅僅於懷.

係耿耿於懷呀,找板啦
與其舉爬後找學童數,收埋麻煩人對學童都係好事
比我就對第一樣反感,而唔係第二
一早都估到會收埋d麻煩友
俾太平紳士見到成身傷既學童d呀sir實仆街
Btw,肥衡你又想懶
你一炮過寫完先慢慢執d文筆啦
記得講過飯呀
與其舉爬後找學童數,收埋麻煩人對學童都係好事
比我就對第一樣反感,而唔係第二

俾佢舉爬咪又係找大棚數
不定期
睇完又要開工了
Thank you sir 唔該肥衡
俾心機寫埋佢呀
唔好因爲不定期出少咗時間壓力而鬆懈
張衝中秋節快樂, 人月團圓
中秋節快樂啊張衡同學
中秋節快樂啊各位

Let's go party party all night ~
多謝咁多位
中秋節快樂啊各位

Let's go party party all night ~

放假就出文啦
中秋節快樂啊各位

放假就出文啦

中秋快樂呀張衝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞