[少年監獄] 感受沙咀 Thank you sir Thank you sir

1001 回覆
504 Like 18 Dislike
叫我張衝
屌你

尋晚無出文
聽日係咪要ot 補數呀
呢段好睇喎
肥衡兇人大膽左
btw志豪好乞人憎

同學 你上緊既係講故台
「咁啊...我應該點叫你..? 」

「呃...」
衡仔? 我又唔想同佢太熟..蔡衡又好似太見外...肥衡? 我又唔中意一個新人話我肥.. 一於咁啦

「張衝算啦, 同你好熟咩」
我故作高高在上,說了一句

「撲哧...嘻嘻嘻嘻......」
我竟然被新人恥笑了

三年班的威勢, 三年班的威勢...

蕩然無存...

同學 有咩咁好笑
唔覺肥衡敢同人嘈
睇嚟張衝都係被新人恰返轉頭
https://lihkg.com/thread/409952/page/1

十六歲他打劫而被判入大嶼山沙咀勞教中心,除了每天要做運動,阿倫被安排在岸邊搬石頭,然後鑿石,他形容當年每個入沙咀的少年,「孱仔強入到去,會變成大隻佬。」離開勞教中心,阿倫反而變得孔武有力,成為黑幫「行動組」要員。

誰人受痛苦在懲教DUP石頭
同sir報學童IT狗,第一次出post,兩日由1追到加9,肥衡加油!

四個月心機俾你兩日秒左
好多日冇睇 一次過追到live 爽
同sir報學童IT狗,第一次出post,兩日由1追到加9,肥衡加油!

四個月心機俾你兩日秒左

睇得咁快想拎走期?

食隻檸檬先啦
肥衡真係好勁 個故仔寫得好好

出左書記得講聲

四個月心機俾你兩日秒左

睇得咁快想拎走期?

食隻檸檬先啦

陀衰成個大棚
肥衡加油努力寫文
如果一個學童揹左簿一段時間,阿sir覺得佢行為良好,會唔會取消佢本簿

揹簿既人會唔會更大機會打爆
如果一個學童揹左簿一段時間,阿sir覺得佢行為良好,會唔會取消佢本簿

揹簿既人會唔會更大機會打爆

可以取消返本嘢(難啲咯)

衰既機會會多好多 所以揹簿其實更大機會會衰=打爆
肥衡,我想問打數4,7,9都係叫thank you sir thank you sir, 咁點分辨到?同埋打到四十幾係咪又唔講得?

唔使分辨㗎喇

四十一 都可以講 尾數唔比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞