[少年監獄] 感受沙咀 Thank you sir Thank you sir

1001 回覆
504 Like 18 Dislike
「咪又係頭先係B座攞既, 仲有啊你睇下果邊果堆底褲, 好撚得意..」

「下??得意?」

我望向旁邊那袋剛剛諸仔搬回來的替換底褲,款式雖然無唔同, 但底褲上面用黎寫名的白色布條處卻寫滿了各樣名字....是有人穿過的嗎?
我再細望去,上面的名字分別是

「路飛」

「多啦A夢」

「佐助」

「比達」
.
.
.
.
啊???????

不是吧, 絕對無人叫呢啲名吧?

「呃...張sir話黎緊要替換既底褲,係呢一批底褲?」
我大惑道

「係啊, 等陣幫我手加返啲上去? 同埋個飛鳥鞋油, 學童嘻嘻, 想唔想要先?」

我笑了笑, 反正日子清閒,

一於就找啲事做吧, 哈哈
逆天則不說了, 戈和君實都揚言會打爆佢, 仲有得唔食?

阿sir個名直接比你嗌架咩
三年班仲未知牌頭呀?
今日無文喇
得咁少文

我想post好耐既書封面

終於

可以好唔負責任地講句
本書應該會係下個星期三至五左右登陸各大書店喇!

多謝大家支持,睇文睇到黎呢一到

個故我應該10月,就會寫完

這長達五個月既寫作歷程,多謝你地一直以來既鼓勵同陪伴

咁大個仔第一次出書,係改自己文的過程中我先發覺,原來自己都寫得幾幼稚下哈哈 (真係唔明點解你地鍾意睇)

然後同編輯一直改啊改,傾啊傾
本書都可以話係我同編輯爆了半個月肝的誠意之作

所以希望你地會多多支持啦

另外唔買都唔緊要,因為本書賣$108,俾著我我都寧願去放個題好過

但你能留到這第九個post見到呢句的話
我相信我既故事一定俾左啲嘢你
若是這樣,那麼我就無憾了

多謝各位

thank you sir 唔該同學
肥衡賣書有錢賺請食好西啦
點解筆名唔叫蔡衡呀?
點解筆名唔叫蔡衡呀?

叫張衝
Live 咗, 肥衡好嘢
一定支持
同埋我張衝
加油啊,"奴教"作者-為別人
明明內心唔認同所謂牌頭,但你要守,內心真係好難受,唔知點算
我會買,反正我係書奴
識野呀 飛鳥鞋油
但香港好鞋買到
識野呀 飛鳥鞋油
但香港好買到
買左書都會繼續追文推post
btw 五隻一夠唔夠你出曬成個故
作者 張衝
肥衡應承過我幾次話會講點樣比出左冊既阿勇過一棟, 但連你都就快出冊都未講

我想post好耐既書封面

終於

可以好唔負責任地講句
本書應該會係下個星期三至五左右登陸各大書店喇![img]assets/faces/mf/bouncer.gif[/img]

多謝大家支持,睇文睇到黎呢一到

個故我應該10月,就會寫完

這長達五個月既寫作歷程,多謝你地一直以來既鼓勵同陪伴

咁大個仔第一次出書,係改自己文的過程中我先發覺,原來自己都寫得幾幼稚下哈哈 (真係唔明點解你地鍾意睇)

然後同編輯一直改啊改,傾啊傾
本書都可以話係我同編輯爆了半個月肝的誠意之作

所以希望你地會多多支持啦

另外唔買都唔緊要,因為本書賣$108,俾著我我都寧願去放個題好過

但你能留到這第九個post見到呢句的話
我相信我既故事一定俾左啲嘢你
若是這樣,那麼我就無憾了

多謝各位

thank you sir 唔該同學

108 可以接受
但有冇 eBook 賣?
屋企放咗太多書唔想再加
有無人同我一樣仲等緊張衝點解個user name叫為別人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞