[月經] iOS集中討論區 (24) Steve Jobs Theater

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
今年有冇irestore? 有冇得炒?

柒撚到...

irestore

真係好撚柒.........
其實iphone 8 黑色先係紀念steve
1. 似ip4 兩面玻璃
2. 保留iphone傳統有home制
3. 保留iphone 傳統 ram 數永遠少過大路android
而家iphone 8 2gb ram, 8+ X係3gb ram
所以8能夠用2gb ram 仲係2017賣5988 先係iphone特色
4. iphone 4 黑色 先係經典型號 iphone 8個種黑色做到 唔似 ip6 ip7 灰色咁核凸
所以決定由6+ 直上8仔

曲線?

柒撚到...

irestore

唔撚識英文又要講英文
Ip 8 同ipx個cpu 係咪一樣?
Ip 8 同ipx個cpu 係咪一樣?

粒電得仲喺85%內嘅話其實用得嘅時間都唔係差好遠姐,打機都打到4粒鐘
岩岩問左ipad pro 10.5 黎緊會減價?

今朝加完
遲啲又減?

今朝加完?

今朝加完
遲啲又減?

今朝加完?

發佈會之後256/512貴左$300
等緊評測,如果8+速度同7+電量冇大分別,買7+ 128算

睇片浪費左個mon
真心一問, 7/7+ 既red edition係咪已成絕版?

係呀
想要快啲去retail store買啦

佢仲有幾多gb可以揀?

red edition唔清楚呀
照計應該仲有32、128、256
真心一問, 7/7+ 既red edition係咪已成絕版?

係呀
想要快啲去retail store買啦

佢仲有幾多gb可以揀?

red edition唔清楚呀
照計應該仲有32、128、256

其實都係啲貨尾嚟
要買就快

柒撚到...

irestore

唔撚識英文又要講英文

又學多一個新英文

今朝加完
遲啲又減?

今朝加完?

有貴到咩 10.5喎

今朝加完
遲啲又減?

今朝加完?

有貴到咩 10.5喎

10.5 Wi-Fi 256gb 由$5788加到去$6088

今朝加完
遲啲又減?

今朝加完?

貴左?

今朝加完
遲啲又減?

今朝加完?

貴左?

64冇
但256/512有
on9 chok
on9 chok
on9 chok
on9 chok
on9 chok
on9 chok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞