[月經] iOS集中討論區 (24) Steve Jobs Theater

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
高速無線充電*
運用 Qi 無線技術,以高達 7.5W 功率帶來安全和快速的充電。

咁即係幾耐叉滿?

規格果度好似寫住叉半個鐘就叉到50%
可唔可以俾番slide to unlock我,如果要逼人用face id既話

利申:iPhone 5用家,就打柴,考慮緊換x定se, 唔打算要8,個趨勢似8果種電話keep唔長久,就算x真係好fail, apple應該都會錫住x起碼兩年掛

好撚弱智,越諗越唔知apple做乜柒

襯依家入手一部二手6s plus 或7 plus
3-4千算

8同7個分別唔係話特別大,呢下先死

除左A10同A11既分別,我真係睇唔到

叉電only
睇下j 唔j個玻璃

笠個套又係冇分別
可唔可以俾番slide to unlock我,如果要逼人用face id既話

利申:iPhone 5用家,就打柴,考慮緊換x定se, 唔打算要8,個趨勢似8果種電話keep唔長久,就算x真係好fail, apple應該都會錫住x起碼兩年掛

好撚弱智,越諗越唔知apple做乜柒

襯依家入手一部二手6s plus 或7 plus
3-4千算

8同7個分別唔係話特別大,呢下先死

除左A10同A11既分別,我真係睇唔到

叉電only
睇下j 唔j個玻璃

笠個套又係冇分別

不了,7plus繼續再戰
8個底背都幾有4/4s 味
Apple store 幾時有實機玩玩

22/9
今年咁快

GM

developer GM
7plus果3Gb ram係咪有1gb係俾相機用?
記得之前有人講過呢樣嘢
Face id真係on99
你諗下日本人拎黎當西瓜卡用,要拎電話出黎,望住個mon,再嘟落部機,多幾多多餘動作

其實西瓜卡可以免著機免解鎖直接嘟
我有部大7 128銀
想換細7 or 細8
屌你老味係咪ON9 夜晚係房熄哂燈點用FACEID 解

你老味就on9喇
高速無線充電*
運用 Qi 無線技術,以高達 7.5W 功率帶來安全和快速的充電。

咁即係幾耐叉滿?

見唔到wo

你老味就on9喇

高速無線充電*

咁即係幾耐叉滿?

見唔到wo

似乎要去比較果頁既最底先有呢句
iPhone 6 Plus 好唔好更新iOS 11
高速無線充電*

咁即係幾耐叉滿?

見唔到wo

咁都算快
但係咪要用佢個叉座
幾時有得買?
幾錢?

我重未有更新
Ipad pro加價,好彩教育價買左

貴左wo 無留意到官價。

https://9to5mac.com/2017/09/12/ipad-pro-price-increase/
Ipadpro價錢上漲
高速無線充電*

咁即係幾耐叉滿?

見唔到wo

咁都算快
但係咪要用佢個叉座
幾時有得買?
幾錢?

合qi標準都可以用 但唔係塊塊都快叉到
官方嗰塊airpower未知 third-party嘅mophie同belkin官網賣緊要$498 但講明會支援快叉

起碼都要22號先啦

你老味就on9喇

問得呢個問題一定冇睇成個發佈會
想賣左而家部128 大7

我重未有更新

有link?

你老味就on9喇

問得呢個問題一定冇睇成個發佈會

會前會後勁多人問呢個on9問題
好似前世未聽過咩係面部解鎖咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞