[月經] iOS集中討論區 (24) Steve Jobs Theater

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
5s換7
8無乜大改 X太貴九千幾

都忍左咁多年
一炮過上8都ok嘅

認真,係依家換既話點解唔直接換8,一陣換完7又覺得慢就dum春
都係加多少少姐

64我覺得太少 256 8同 128 7都差幾多

講真, 6s, 7, 8 真係差好少好少
仲要7,8 無左aux in

依樣野真係堅反智 對於想用電話聽歌 但唔想用藍芽耳機黎講

認真,係依家換既話點解唔直接換8,一陣換完7又覺得慢就dum春
都係加多少少姐

呢三部我覺得起碼要細機上大機先算做有明顯分別令我換機

係,我由6S 4.7上7 plus 5.5先覺得我換左新機
仲有雙鏡頭

你對於咁換慣唔慣?用落

(想上8 plus)

當你睇慣大moon,就唔會返轉頭
仲有電量

我每次去Apple store試大機
都因為隻手拎得好辛苦而放棄
但我堅想換大mon
反而想知點解8仔冇左jet black,係咪痴線

玻璃底點jet black...
我想知7plus個人像mode仲會唔會update..

係咪想講純黑色底+玻璃=jet black
痴撚線等左兩年俾左兩舊屎我
iPhone 8注定成為孤兒 唔買
iPhone x得faceid 更加唔撚買
我依家用緊6s,諗緊換6s+定7+,想問下最大分別係咪3.5mm同雙鏡頭?仲有無咩唔同?6s+係咪用唔到人像mode

人像mode好似得8+同X先有

7+唔係有咩?測試版都當係啦

https://www.apple.com/hk/iphone/compare/

前置鏡頭嗰PART

前置我無需要啦,又唔會自拍
5s換7
8無乜大改 X太貴九千幾

都忍左咁多年
一炮過上8都ok嘅

都係加多少少姐

依樣野真係堅反智 對於想用電話聽歌 但唔想用藍芽耳機黎講

以前steve job cut左mac cd rom, 或者cut左flash 都有d 原因
都係因為呢2樣野明顯會被取代
wifi 同 html 5 已經開始多人用

但aux in, 根本無野取代到
方間設備d 線唔會配隻lightning 比你
Apple Retires (PRODUCT)RED iPhone 7 and iPhone 7 Plus Models
問想問下
IP6S 想UP去IOS11 GM版有無教學
Apple Retires (PRODUCT)RED iPhone 7 and iPhone 7 Plus Models

呢隻超級ON9

絕版?

你又岩

絕版?

半年命都冇
好心講到咁慈善就照keep啦

絕版?

半年命都冇

紅背 + 白面 + 銀ring, 好唔襯

絕版?

半年命都冇

見過有人用實機 ,好靚

仲想換紅色7... 而家真係變絕版

絕版?

半年命都冇

見過有人用實機 ,好靚

仲想換紅色7... 而家真係變絕版

條友仲要裸機

https://www.macrumors.com/2017/09/12/apple-retires-product-red-iphone-7/
I7 電話殼係咪可以用番落I8

利申:SE 想換7 or 8

i你老母7咩

i8 socket位唔同

乜撚野i8
I7 電話殼係咪可以用番落I8

利申:SE 想換7 or 8

i你老母7咩

i8 socket位唔同

乜撚野i8

香港AOS Apple Watch 得幾隻鋁
Heart rate monitor 仲要係混合物料
問想問下
IP6S 想UP去IOS11 GM版有無教學

Windows
Shift + update

Mac
Option + update
香港AOS Apple Watch 得幾隻鋁
Heart rate monitor 仲要係混合物料

Series 3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞