[月經] iOS集中討論區 (24) Steve Jobs Theater

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
唔追功能
6仔6+用家真係勝利組,幾代唔洗換

認同

6他用家表示得1gb ram唔夠用,電又無換過,所以今年要換機
6 plus 壞機記轉 se

不如換6s+好過啦
唔追功能

認同

6他用家表示得1gb ram唔夠用,電又無換過,所以今年要換機

+1
我有部大7 128銀
想換細7 or 細8

點解想換細機?
唔追功能

我本身都係咁諗
但6仔連玩pokemon go都彈幾次game
我就知道佢真係唔頂得幾耐

6s同6s+先係
前排個前置喇叭壞左 岩岩好就黎過保養 去apple store換左部新機 再戰兩年
8plus 64幾錢
8plus 64幾錢

唔追功能

我本身都係咁諗
但6仔連玩pokemon go都彈幾次game
我就知道佢真係唔頂得幾耐

6s同6s+先係
前排個前置喇叭壞左 岩岩好就黎過保養 去apple store換左部新機 再戰兩年

如果本身用緊6仔又會拎黎打機既話就係時候換機喇
得1GB RAM真係唔掂
有無人知SE2大約幾時出
6S用家表示對SE2 興趣大過 8同埋X
諗緊X定8
無touch id
老老豆豆 宜家性價比最高係咪7仔 用緊6s有啲想換7+
老老豆豆 宜家性價比最高係咪7仔 用緊6s有啲想換7+

我覺得係
因為我都想咁換

你見冇人提都知唔使諗啦

se淨係內存升到32同128g 其他冇變
我有部大7 128銀
想換細7 or 細8

點解想換細機?

我想要細機加smart battery case🤤
睇睇下發覺apple今次真係好陰濕
唔講新機本身已經貴
淨講舊機
7+ Apple care貴左$300
iPad Pro 256/512GB貴$300
7/7+同容量個差距由舊年$1000加到去$1100

你見冇人提都知唔使諗啦

果時出se係想有太多5/5s既零件所以整部se比你地又呃多你地一兩年錢
用緊6仔都唔知換唔換好
岩岩上左gm版之後好順

你見冇人提都知唔使諗啦

果時出se係想有太多5/5s既零件所以整部se比你地又呃多你地一兩年錢

仲要扼得好成功
依家帶起左用戶追舊款嘅熱潮
唔買新機
5s換7
8無乜大改 X太貴九千幾
痴撚線等左兩年俾左兩舊屎我
iPhone 8注定成為孤兒 唔買
iPhone x得faceid 更加唔撚買
我依家用緊6s,諗緊換6s+定7+,想問下最大分別係咪3.5mm同雙鏡頭?仲有無咩唔同?6s+係咪用唔到人像mode
5s換7

5換咩好
本身預細mon 128 GB
而家硬食8都仲要諗64定256好
5s換7

都忍左咁多年
一炮過上8都ok嘅
痴撚線等左兩年俾左兩舊屎我
iPhone 8注定成為孤兒 唔買
iPhone x得faceid 更加唔撚買
我依家用緊6s,諗緊換6s+定7+,想問下最大分別係咪3.5mm同雙鏡頭?仲有無咩唔同?6s+係咪用唔到人像mode

人像mode好似得8+同X先有

你見冇人提都知唔使諗啦

內存你老母

你見冇人提都知唔使諗啦

仲要扼得好成功
依家帶起左用戶追舊款嘅熱潮
唔買新機

5S係最後一代個樣算係幾好既機黎
而家用緊6S我自己都覺得好柒
PLUS版既IPHONE我真係覺得好柒過唔到自己心理關口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞