[月經] iOS集中討論區 (24) Steve Jobs Theater

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
上 gm 洗唔洗裝 profile ?

ipsw 唔洗
Who hv iPhone x wallpaper 🙏🙏

我今日都搵左
但搵唔到
用呢張頂住先

唔一樣😭

http://www.themefoxx.com/2017/09/iphone-x-stock-wallpapers.html

都唔係blur曬嗰張

Heres the one’s found in the leaked IPSW - the fully dynamic liquid motion ones shown on the iPhone X aren't available as they'll probably be in the 11.1 files, which the X will likely ship with in November.

https://www.reddit.com/r/iOSBeta/comments/6zps7n/request_wallpapers_from_the_iphone_x_presentation/
7plus個mon 入塵 睇黎係時候去換

我講換機 唔係換新機

換8plus啦
玻璃機好靚

Darth Vader is my lord

Chok 用Jet black?

yes

想拎去換機 入左塵
但我好懶
用緊6仔唔知轉邊部好
iPhone X有冇120Hz?如果冇用多一年6仔算

無 如果有 老chok 一早狗衝

佢可能衝完8仔再衝X

Rich 😩

痴線啦 都冇120Hz
話説其實face id第一下係咪唔係fail

佢unlock唔到嗰時上面寫要passcode去enable face Id, 其實touch Id第一次用都要

點解唔用passcode解左一次先上台

應該真係就fail咗
無論係restart定48小時冇unlock touchID都唔係出依句
係touchID fail先會出依句

暫睇都係買8穩陣D,平日用開iphone share wifi出黎

如果一定要FaceID解鎖,部機一自己休眠就好煩

除非佢改到好似AN機咁share wifi一路都唔會熄

終於有動搖嘅跡象

終於有動搖嘅跡象

岀現了
ip7 d電用唔用到4小時?

點會唔得
召喚重炮
無線叉電 會唔會用厚少少Case都唔得?

即係幾多個鐘?
點解電量唔用同一部機做reference
我好亂

應該厚唔過官方果個都得?

Magnetic field 弱咗👈🏼🤘🏼🤙🏼
訓咗冇睇,係咪有新 Airpods ?

no

咁其實 Airpods 係可以用無線充電 ? 真係唔知

本體無更新,個電池盒有,衣家可以無線叉

原來個盒一直都有得無線叉?

係個新盒分開賣比你.

我頭先即刻睇下個盒,又有個位吸得住個無線充電,
仲以為 Airpods 一路都有無線充電我唔知添

終於有動搖嘅跡象

準備binc

用aw test

AW個磁充係咪都用Qi?(用左成年都冇研究過
如果都係嘅話咁塊Air Power叉得AirPod/iPhone/AW嘅話
係咪可以同時叉三部iPhone
見到8/8+有NFC 配備讀取模式
即係如果可以check到八達通?

鏡頭多左個人像燈光 (beta)又係乜野黎?
訓咗冇睇,係咪有新 Airpods ?

no

咁其實 Airpods 係可以用無線充電 ? 真係唔知

本體無更新,個電池盒有,衣家可以無線叉

原來個盒一直都有得無線叉?

係個新盒分開賣比你.

我頭先即刻睇下個盒,又有個位吸得住個無線充電,
仲以為 Airpods 一路都有無線充電我唔知添

The AirPods Case is physically identical to the current-generation AirPods Case, with the exception of a charging indicator light located on the outside of the case instead of the inside.

Apple does not yet appear to be offering the new AirPods Case either on a standalone basis or in a set with AirPods. It may be coming at a later date, as the AirPower charging accessory is not expected to ship until 2018.
出都未出,而衣家買既仲係無得無線叉電既盒
其實個長焦鏡頭大家常唔常用
用緊6s
仲諗緊換大定細機
我仲係決定唔到

64 GB 夠唔夠長遠用?

( 目前 52/128 GB)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞