[月經] iOS集中討論區 (24) Steve Jobs Theater

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我仲係決定唔到

64 GB 夠唔夠長遠用?

( 目前 52/128 GB)

長唔長用因人而異
如果你用iCloud裝相
Apple Music/iTunes match裝歌
都冇話唔夠用
我依家部64都係咁嘅情況
不過我依家唔想過度倚賴iCloud
所以想有多啲local storage
屌 無得整走個單手 keyboard switch
iPhone se有iOS11未
啱啱去廣東道apple store出左7+ JB 128GB,trade埋部5s,幫補左$540
啱啱去廣東道apple store出左7+ JB 128GB,trade埋部5s,幫補左$540

個藍精靈好nice好好傾

Btw依家部機係iOS 10.1.1,自己有隻AW,一定要上at least iOS 10.3
究竟上iOS 10.3好,定直接上11同watchOS4好呢

幾抵玩喎

巴打知唔知7+ 256仲有冇賣

trade機洗唔洗check舊機功能正唔正常?

佢話功能要完全正常
外觀花就冇問題,但係凹得好勁或者爆mon就唔得
我果部有少少凹都要比大粒野approve

仲有
但係呢批貨賣埋就唔會再有貨

仲有
但係呢批貨賣埋就唔會再有貨

記住係retail store先有

幾抵玩喎

都係呀
見到8/8+有NFC 配備讀取模式
即係如果可以check到八達通?

鏡頭多左個人像燈光 (beta)又係乜野黎?

爆玻璃 6 仔含淚換 8
真心一問, 7/7+ 既red edition係咪已成絕版?

係呀
想要快啲去retail store買啦
128 SE + 128 iPad 5 仲平過 256 ip8
岩岩問左ipad pro 10.5 黎緊會減價?
岩岩問左ipad pro 10.5 黎緊會減價?

今朝加完
遲啲又減?
今年有冇irestore? 有冇得炒?

手機或者iTunes都有得restore

柒撚到...

柒撚到...

irestore
有冇人試過入塵換機
係咪一兩粒都換得

幫你清塵啦應該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞