[月經] iOS集中討論區 (24) Steve Jobs Theater

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
諗緊換唔換 Apple Watch cellular 好

利申 人在加國
7Plus同8Plus嗰Case係通用嘅,AOS改咗名做 for 8 Plus / 7 Plus
iPhone 7/7 Plus 開心慳錢區

iPhone 6s/6s Plus第二年開心慳錢區

但我64gb真係唔夠用
依家都唔知換乜好

我依家部機64GB, 如果要換機都係換返64 但6s同7真係可以死守多一兩年

冇年底或下年初都唔會有
出我就換走隻s0 可以apple music
64 vs 256 真係好難揀

利申 人在加國

咁細個mon上網真係有用?
同埋你會唔會當佢變身器咁講電話
唔會就算啦
我真係有一刻諗過trade 7plus換8plus

但係冇左jet black 玩鳩我
GM 已出

利申 人在加國

咁細個mon上網真係有用?
同埋你會唔會當佢變身器咁講電話
唔會就算啦

就係咁先氹到你買AirPods
7plus用家個心非常安定

依家好開心

死守

如果x有touch id
可能會遮住一隻眼射幾千落去
依家不了

我都係 破產都買
但係face id
CraigBB都fail

女人應該唔岩用face id

日日化唔同妝,淡少少/濃少少都會影響
GM 已出

Link

space gay is back
屌佢冇咗128

但256又唔減價

8188 Plus :(

慳返你d錢咋chok囝
8188+1388(APPLE CARE)+498(無線充電)
過10K
64 vs 256 真係好難揀

如果8上256個心理關口易d
但都要$7288
X就唔好提
15A372

同3日前一樣
8188+1388(APPLE CARE)+498(無線充電)
過10K

10k買部實驗品
依家用緊5s
下年出full mon+touchid既話就一定會換機
係咪買7+好啲?

我諗佢短期都唔會將部x加touch id
佢要用face id嚟話安全過touch of

咁又係。。。
究竟7+定8+好呀
但係8+又冇128GB喎

我都5s緊 個鏡頭入哂塵之外其他冇事 諗住se定7
連ip8都無128
d人重話apple行得太前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞