[月經] iOS集中討論區 (24) Steve Jobs Theater

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
到今時今日gm版都仲未fix返分個人熱點出黎上唔到網問題
痴撚線等左兩年俾左兩舊屎我
iPhone 8注定成為孤兒 唔買
iPhone x得faceid 更加唔撚買
我依家用緊6s,諗緊換6s+定7+,想問下最大分別係咪3.5mm同雙鏡頭?仲有無咩唔同?6s+係咪用唔到人像mode

人像mode好似得8+同X先有

前置個人像得X先有

portrait mode 7 8 x都有
但玩到craig玩snapchat嗰隻咁就x限定 要靠個truedepth cam

啱啱上apple比較睇過
前置鏡頭8+同8都係冇人像模式

sorry搞錯咗後鏡
7+ 8+嘅後鏡 x嘅前後鏡先有portrait mode
問想問下
IP6S 想UP去IOS11 GM版有無教學

Windows
Shift + update

Mac
Option + update

自機UP有無?
5s換7
8無乜大改 X太貴九千幾

都忍左咁多年
一炮過上8都ok嘅

認真,係依家換既話點解唔直接換8,一陣換完7又覺得慢就dum春
都係加多少少姐

64我覺得太少 256 8同 128 7都差幾多

講真, 6s, 7, 8 真係差好少好少
仲要7,8 無左aux in

依樣野真係堅反智 對於想用電話聽歌 但唔想用藍芽耳機黎講

以前steve job cut左mac cd rom, 或者cut左flash 都有d 原因
都係因為呢2樣野明顯會被取代
wifi 同 html 5 已經開始多人用

但aux in, 根本無野取代到
方間設備d 線唔會配隻lightning 比你

TC做CEO做到幾時 想個新人做
問想問下

Windows

Mac

自機UP有無?

我部mini 4 up唔到。要reset
之後testore唔返,因為iOS version唔同
iPhone X 唯一滿意係佢用不鏽鋼
拎6S去換電既話
大約幾多錢?

都忍左咁多年
一炮過上8都ok嘅

認真,係依家換既話點解唔直接換8,一陣換完7又覺得慢就dum春
都係加多少少姐

以前steve job cut左mac cd rom, 或者cut左flash 都有d 原因

做到apple蝕錢果時,有錢賺果時點解要換CEO
問想問下

Windows

Mac

自機UP有無?

有,可以裝 profile

Post 1

但建議 iTunes 升

都忍左咁多年
一炮過上8都ok嘅

都係加多少少姐

做到apple蝕錢果時,有錢賺果時點解要換CEO

依家食住個brand同os
出咩都多人買
可唔可以俾番slide to unlock我,如果要逼人用face id既話

利申:iPhone 5用家,就打柴,考慮緊換x定se, 唔打算要8,個趨勢似8果種電話keep唔長久,就算x真係好fail, apple應該都會錫住x起碼兩年掛

如果用touch id 仲用乜鬼slide to unlock 啫 ?假如你用8+嘅話
SE減到$2988
依家iPhone真係由3000去到10000蚊嘅機都有

SE真係太細了

得32gb 128 都算貴
SE減到$2988

SE真係太細了

6s最抵
岩岩部SE壞鳩左
岩岩好減價買7算

點壞用左幾耐
SE減到$2988

SE真係太細了

6s最抵

6S2年用家表示
比多635去換電又可以捱多2年
買7+啦 8,X ON99
可唔可以俾番slide to unlock我,如果要逼人用face id既話

利申:iPhone 5用家,就打柴,考慮緊換x定se, 唔打算要8,個趨勢似8果種電話keep唔長久,就算x真係好fail, apple應該都會錫住x起碼兩年掛

如果用touch id 仲用乜鬼slide to unlock 啫 ?假如你用8+嘅話

其實有touch id既話,依家呢個解鎖方法係方便好多,一拎起部機果時wake up部機+禁home順手用touch解鎖

冇set密碼既話咪slide to unlock方便d
原來8仔都支援支Dolby Vision同HDR10內容

其實入面d 料 差唔多
係多左faceid 全mon
原來8仔都支援支Dolby Vision同HDR10內容

其實入面d 料 差唔多
係多左faceid 全mon

唔知點解發佈會之後突然對X完全冇好感
本來諗住X會出眾過8好多
警告⚠️

新iTunes 冇得download app
同整鈴聲
X既AppleCare+ 1888
岩岩部SE壞鳩左
岩岩好減價買7算

點壞用左幾耐

用左一年燒底板
X既AppleCare+ 1888

8+都要$1388
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞