[月經] iOS集中討論區 (24) Steve Jobs Theater

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
7,8個相機會唔會差好遠
Who hv iPhone x wallpaper 🙏🙏

我今日都搵左
但搵唔到
用呢張頂住先

唔一樣😭
iPhone x cap圖上面會點

Same as Apple Watch?
話説其實face id第一下係咪唔係fail

佢unlock唔到嗰時上面寫要passcode去enable face Id, 其實touch Id第一次用都要

我今日都搵左
但搵唔到
用呢張頂住先

唔一樣😭

http://www.themefoxx.com/2017/09/iphone-x-stock-wallpapers.html

佢unlock唔到嗰時上面寫要passcode去enable face Id, 其實touch Id第一次用都要

點解唔用passcode解左一次先上台

我今日都搵左
但搵唔到
用呢張頂住先

唔一樣😭

http://www.themefoxx.com/2017/09/iphone-x-stock-wallpapers.html

都唔係blur曬嗰張

點解唔用passcode解左一次先上台

應該真係就fail咗
無論係restart定48小時冇unlock touchID都唔係出依句
係touchID fail先會出依句

我頭先試左
touch id要fail5次先會出呢句
7plus個mon 入塵 睇黎係時候去換

我講換機 唔係換新機

換8plus啦
玻璃機好靚

Darth Vader is my lord

Chok 用Jet black?
Friendly for Facebook

Can't reply by lock screen ?

Or upgrade to plus?
訓咗冇睇,係咪有新 Airpods ?

no

咁其實 Airpods 係可以用無線充電 ? 真係唔知

no

本體無更新,個電池盒有,衣家可以無線叉

no

原來個盒一直都有得無線叉?

no

係個新盒分開賣比你.

no

係個新盒分開賣比你.

咁無聊
咁要賣幾錢
7+ 256依家幾多

陣間收工去睇

no

係個新盒分開賣比你.

噤撚絕
用緊ios11 pb9
依家ota有得up果隻係咪就係gm版
用緊ios11 pb9
依家ota有得up果隻係咪就係gm版

Yep
用緊6仔唔知轉邊部好
iPhone X有冇120Hz?如果冇用多一年6仔算

無 如果有 老chok 一早狗衝
用緊6仔唔知轉邊部好
iPhone X有冇120Hz?如果冇用多一年6仔算

無 如果有 老chok 一早狗衝

佢可能衝完8仔再衝X

Rich 😩
上 gm 洗唔洗裝 profile ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞