[月經] iOS集中討論區 (24) Steve Jobs Theater

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
iphone 7 product red 係咪下左架?

好撚弱智,越諗越唔知apple做乜柒

襯依家入手一部二手6s plus 或7 plus
3-4千算

8同7個分別唔係話特別大,呢下先死

除左A10同A11既分別,我真係睇唔到

自拍多左人像mode
4K 60fps
雙鏡OIS
Qi叉電
玻璃背

如果有jetblack我實換呢部 但佢冇

自拍多左人像mode
雙鏡OIS

iPhone X 嚟喎

下 咁姐係得qi 同4k60fps

Portrait lighting
Bluetooth 5.0
A11 六核
Wireless charging
True tone display
有reader mode 嘅NFC
係咪出左正式IOS 11了
我見有更新1.91GB

本身用緊BETA

GM
今晚去apple store有冇得玩下iphone x

22 號先會有
唔通chok囝話唔換之後偷雞換又要俾大家笑咩

我接受唔到X上面舊黑色野

佢要提高個實用率

佢要對角咁計到5.8寸mon,咪要咁整囉

播片果時如果真係凹左一忽落去就好笑

襯依家入手一部二手6s plus 或7 plus
3-4千算

8同7個分別唔係話特別大,呢下先死

除左A10同A11既分別,我真係睇唔到

自拍多左人像mode
4K 60fps
雙鏡OIS
Qi叉電
玻璃背

如果有jetblack我實換呢部 但佢冇

自拍多左人像mode
雙鏡OIS

iPhone X 嚟喎

下 咁姐係得qi 同4k60fps

A11 六核

又話7/7plus上左iOS11都有reader mode
都話呢個post一日就爆啦
唔通chok囝話唔換之後偷雞換又要俾大家笑咩

我接受唔到X上面舊黑色野

佢要提高個實用率

佢要對角咁計到5.8寸mon,咪要咁整囉

播片果時如果真係凹左一忽落去就好笑

唔係如果 睇hands on 真係冇左忽
iphone 7 product red 係咪下左架?

yes
唉, 香港無APPLE WATCH CELLULAR 版
又無鋼版,
灰9
想問下

A11 六核
多128GB

值唔值$1500
又無鋼版,
灰9

真係雞鳩肋
又無鋼版,
灰9

真係雞鳩肋

apple watch 係咪可以測到血糖?
反而想知點解8仔冇左jet black,係咪痴線

玻璃底點jet black...

係咪想講純黑色底+玻璃=jet black

佢咁出我都會換
而家
7plus再戰

Plus仔,我10.3.3而家有無得電話直上GM11
有冇人去左Apple store 衝256gb iPhone?
想問下

A11 六核
多128GB

值唔值$1500

no
Apple TV同Apple Watch Series 3完全體驗到香港幾落後
5s用左四年
肯定盲目買ip x
Apple TV同Apple Watch Series 3完全體驗到香港幾落後

八達通又唔撚比人用, ESIM 又唔比人用,
香港靜係識呃撚到盡

八達通又唔撚比人用, ESIM 又唔比人用,
香港靜係識呃撚到盡

我仲用緊1080i既電視 9年了
5s用左四年
肯定盲目買ip x

用緊7plus,今次真係搵唔到藉口換機
6仔再戰多年先換8
用緊7plus,今次真係搵唔到藉口換機

same la
also no$$$
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞