[月經] iOS集中討論區 (24) Steve Jobs Theater

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
https://youtu.be/ZCQuasiJgYM

咁出home好怪
不了

屌佢老母,face完仲要掃多下🙄fail左又要熄mon再著
好撚on9

你講緊3:55果度fail?
佢好似成功喎 個鎖icon unlock咗
只係冇swipe up 入home page啫
其實cut 128真係好煩

以前cut 32逼人用64
跟住cut 64逼人用128
依家cut 128逼人用256
方便自己比較,總結左7+同8+既分別:
1. 8+多左TrueTone
2. 8+長寬高多左0.2mm
3. 8+用A11 CPU同埋多左“神經網絡引擎” (黑人問號,唔知咩黎)
4. 8+相機閃光燈有慢速同步模式,同埋有人像燈光 (beta)
5. 8+拍片fps勁啲
6. 8+有藍牙5.0、GPS支援多啲系統
7. 8+電池使用時間與 iPhone 7 Plus 相若
8. 8+有玻璃底殼可以無線充電

所以影相、打機唔要求高既我選擇7+~~

仲有樣嘢 係突破200g

係wo重過7plus?
完全冇當年出touch id wow既感覺
6s上8實際使用分別應該唔大

因為D人一睇face id就即刻提出好多極可能會遇到嘅問題

因為Craig bb failed

啲人話第一次fail係因為開完機第一次unlock部機要打一次密碼不過 第二次先真正Fail
64同256價錢
真係幾狗

iPad Pro已經係咁
見怪不怪

而家apple marketing 主導,冇計

全部都係財技
64GB唔夠用
買256個價錢已經夠你買高一級嘅64

加多少少系列

千三呀

低GB果款+$1300+加多少少=高一級嘅低容量
無限loop
方便自己比較,總結左7+同8+既分別:
1. 8+多左TrueTone
2. 8+長寬高多左0.2mm
3. 8+用A11 CPU同埋多左“神經網絡引擎” (黑人問號,唔知咩黎)
4. 8+相機閃光燈有慢速同步模式,同埋有人像燈光 (beta)
5. 8+拍片fps勁啲
6. 8+有藍牙5.0、GPS支援多啲系統
7. 8+電池使用時間與 iPhone 7 Plus 相若
8. 8+有玻璃底殼可以無線充電

所以影相、打機唔要求高既我選擇7+~~

仲有樣嘢 係突破200g

係wo重過7plus?

Phil同Tim不會說的事實

遲下512

講真用apple pay果到已經差好遠
你7仔ok用apple pay俾錢果陣,唔通控個頭埋部機到咩屌

有啲舖仲將部機裝係個石屎枱入面
平面要你用NFC 再望鏡頭

咁可以㩒兩嘢home button或power制黎預先確認左 pay先㗎嘛 唔通你對部機埋去先再用指紋或塊面黎比錢咩

64 ~ 256 個range大到呢
唔知有幾成用家係呢個range入面

你7仔ok用apple pay俾錢果陣,唔通控個頭埋部機到咩屌

咁可以㩒兩嘢home button或power制黎預先確認左 pay先㗎嘛 唔通你對部機埋去先再用指紋或塊面黎比錢咩

唔好咁樣揭穿人啦

唔好咁樣揭穿人啦

我用7plus拍埋去手指同時放埋上去
不過咁樣似係叫人買錶
同埋8/X都冇120Hz

我鬆左一口氣
有冇人討論下舊機前景?

6/6s/7既用家iOS上唔上得過iOS11?

iOS 10.3.3之後有冇可能有10.3.4?

6s表示後悔上11
有冇人討論下舊機前景?

6可以唔上 其他上晒ok
64同256價錢
真係幾狗

iPad Pro已經係咁
見怪不怪

而家apple marketing 主導,冇計

全部都係財技
64GB唔夠用
買256個價錢已經夠你買高一級嘅64

加多少少系列

千三呀

一個apple care

我鬆左一口氣

J住iPad Pro先啦
有冇人討論下舊機前景?

6s表示後悔上11

唔掂咩 除左倒水

我鬆左一口氣

我頭先驚到腳震呀你知唔知
佢一講120Hz我會中降頭

我鬆左一口氣

有真係食得屎
不過流出消息都冇提過promotion 其實都冇乜期望
5S 上11仲順過6plus

我鬆左一口氣

估唔到120hz呢啲咁eye candy嘅嘢唔放落iPhone度
淨係「好順」兩隻字都夠港女埋單

我鬆左一口氣

估唔到120hz呢啲咁eye candy嘅嘢唔放落iPhone度

放落下年果部等你地科水

我鬆左一口氣

放落下年果部等你地科水

照賣咁嘅價都衝?

我鬆左一口氣

放落下年果部等你地科水

照賣咁嘅價都衝?

下年果部xs 5位數字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞