[月經] iOS集中討論區 (24) Steve Jobs Theater

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
唔追功能
6仔6+用家真係勝利組,幾代唔洗換
規格寫半個鐘叉50%係講緊用usb-c牛同lightning to usb-c線嘅usb-pd快叉
唔係講緊無線充電呀
7仔可以再戰一年
唔追功能

淨係果1gb ram已經成為即換嘅理由
規格寫半個鐘叉50%係講緊用usb-c牛同lightning to usb-c線嘅usb-pd快叉
唔係講緊無線充電呀

咁當我冇FF過佢個wireless charging
唔追功能

6 only 1gb ram
6s better
高速無線充電*
運用 Qi 無線技術,以高達 7.5W 功率帶來安全和快速的充電。

咁即係幾耐叉滿?

規格果度好似寫住叉半個鐘就叉到50%

見唔到wo

似乎要去比較果頁既最底先有呢句

咁都算快
但係咪要用佢個叉座
幾時有得買?
幾錢?

果舊叉電餅好似要500蚊港紙
唔追功能

認同
高速無線充電*
運用 Qi 無線技術,以高達 7.5W 功率帶來安全和快速的充電。

咁即係幾耐叉滿?

規格果度好似寫住叉半個鐘就叉到50%

見唔到wo

似乎要去比較果頁既最底先有呢句

咁都算快
但係咪要用佢個叉座
幾時有得買?
幾錢?

果舊叉電餅好似要500蚊港紙

我諗緊佢舊 airpower 可能要1000蚊
7仔可以再戰一年

7plus再戰
屌你老味係咪ON9 夜晚係房熄哂燈點用FACEID 解

你老味就on9喇

問得呢個問題一定冇睇成個發佈會

會前會後勁多人問呢個on9問題
好似前世未聽過咩係面部解鎖咁

未聽過唔緊要
最大問題係竟然覺得人地apple會諗唔到熄燈/用相解鎖呢類野
先唔講個face id係好定唔好
唔係講緊無線充電呀

咁我等正式 thx

而家點上GM版

咁我等正式 thx

而家點上GM版

唔識上就就正式版啦

咁我等正式 thx

而家點上GM版

唔識上就等正式版啦
床上咁樣用, 塊面扁左一邊, 解唔解到?

呢刻我想解條女多過想知部機解唔解到

實機見街嗰陣到時就大把人左試右試嘗試ko個face id架啦
唔追功能

我本身都係咁諗
但6仔連玩pokemon go都彈幾次game
我就知道佢真係唔頂得幾耐

部機出左之後實有大把人試
特別係搵啲女女試
屌你老味係咪ON9 夜晚係房熄哂燈點用FACEID 解

你老味就on9喇

問得呢個問題一定冇睇成個發佈會

會前會後勁多人問呢個on9問題
好似前世未聽過咩係面部解鎖咁

其實問嗰個問題嘅人有冇諗過,你諗到呢啲問題,蘋果嘅研發部門唔會諗到嗎?
6 plus 壞機記轉 se

部機出左之後實有大把人試
特別係搵啲女女試

d youtuber 又可以化妝同落妝試一次
唔追功能

認同

我6+換電 頂多一年先算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞