[月經] iOS集中討論區 (24) Steve Jobs Theater

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
可唔可以俾番slide to unlock我,如果要逼人用face id既話

利申:iPhone 5用家,就打柴,考慮緊換x定se, 唔打算要8,個趨勢似8果種電話keep唔長久,就算x真係好fail, apple應該都會錫住x起碼兩年掛

好撚弱智,越諗越唔知apple做乜柒

襯依家入手一部二手6s plus 或7 plus
3-4千算

8同7個分別唔係話特別大,呢下先死

除左A10同A11既分別,我真係睇唔到

自拍多左人像mode
4K 60fps
雙鏡OIS
Qi叉電
玻璃背

如果有jetblack我實換呢部 但佢冇

自拍多左人像mode
雙鏡OIS

iPhone X 嚟喎
7plus果3Gb ram係咪有1gb係俾相機用?
記得之前有人講過呢樣嘢

唔係 平時都用到
用緊6仔都唔知換唔換好
岩岩上左gm版之後好順

換都係換8
警告⚠️

新iTunes 冇得download app
同整鈴聲

冇得手動入apps 了

屌佢老味
以後想keep/搵舊app版本就要JB?

Adblock 大法

仲未試到成功扯ipa入返devices
永keep adblock 2.0

屌,連整ringtone都唔撚比
警告⚠️

同整鈴聲

冇得手動入apps 了

屌佢老味
以後想keep/搵舊app版本就要JB?

Adblock 大法

仲未試到成功扯ipa入返devices
永keep adblock 2.0

屌,連整ringtone都唔撚比

App store啲ringtone係垃圾
仲貴過買成首歌
反而想知點解8仔冇左jet black,係咪痴線

玻璃底點jet black...

係咪想講純黑色底+玻璃=jet black

佢咁出我都會換
而家
7plus再戰
用緊6s+都唔知換X定換8+好
對X個大Moon非常有興趣,但唔知個face ID做成點,同埋有冇得淨係用返PW解鎖咪算
換8+就好似冇咩大分別咁,個moon同背靚左少少,鏡頭好左cpu好左,就好似冇其他啦
6 仔 64 想換 8 仔 256
好撚貴呀屌你

部 6 玩一個鐘 lihkg / WhatsApp / 少少 fb 已經得返 75% 電
我唔知有冇眼花
點解10.5 pro 256GB好似加左價

Store一開我已經講左
應該係為左新iPhone 64gb同256gb 個差價有$1300而收

但係咁奇怪既咁早買仲平

我估係因為新iphone得64同256兩個選擇(以前起碼有3款storage option,每一級+$800)
Apple又要維持64GB夠平但256GB又唔可以太平
所以唯有加大兩者個差價(由$800去到$1100)
IPAd Pro 遭受牽連

好似話係nand flash貴咗
要維持利潤

呢個或者都係其中一個因素啦
但3個月內有冇貴左咁多就係另一個問題喇
警告⚠️

同整鈴聲

wtf 唔比人留ipa? 點解要咁做
落左架果d點搞

出個日就全部都係咁

唔通chok囝話唔換之後偷雞換又要俾大家笑咩

我接受唔到X上面舊黑色野
唔通chok囝話唔換之後偷雞換又要俾大家換咩

換啦換啦 看唔到有咩理由chok仔唔換

等陣買咗返嚟忍唔住唔炒拎去拆嚟用

年年都係咁

唔通chok囝話唔換之後偷雞換又要俾大家笑咩

我接受唔到X上面舊黑色野

佢要提高個實用率
可唔可以俾番slide to unlock我,如果要逼人用face id既話

利申:iPhone 5用家,就打柴,考慮緊換x定se, 唔打算要8,個趨勢似8果種電話keep唔長久,就算x真係好fail, apple應該都會錫住x起碼兩年掛

3-4千算

自拍多左人像mode
4K 60fps
雙鏡OIS
Qi叉電
玻璃背

自拍多左人像mode
雙鏡OIS

iPhone X 嚟喎

下 咁姐係得qi 同4k60fps
Ios11幾時會正式推出?
用緊public beta係咪可以直接upgrade?thx

你上咗GM

如果正式冇變,到時你就唔會見到有更新

GM版是咪已出?

如果無上到GM,係咪都可以直上正式版?
係咪出左正式IOS 11了
我見有更新1.91GB

本身用緊BETA
升咗ios10係咪逼著要升ios11 越升越垃圾

3-4千算

自拍多左人像mode
4K 60fps
雙鏡OIS
Qi叉電
玻璃背

自拍多左人像mode
雙鏡OIS

iPhone X 嚟喎

下 咁姐係得qi 同4k60fps

仲有個「神經網絡引擎」
X 有120hz mon既話我都有可能衝動地去買,宜家唔洗諗,7plus再戰一年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞