[月經] iOS集中討論區 (24) Steve Jobs Theater

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
GM版係咪姐係最後既beta?
定己經係同正式第一版一樣?

正式版一樣
GM版係咪姐係最後既beta?
定己經係同正式第一版一樣?

可以咁講
GM通常係指mature到可以落line大量生產嘅software
如果GM大家用落冇大問題
咁出廠都會用呢個software
即係去鋪頭買新機都會係呢個software
警告⚠️

新iTunes 冇得download app
同整鈴聲

冇得手動入apps 了

屌佢老味
以後想keep/搵舊app版本就要JB?
原來7plus得返32gb,128gb個價同8plus 64gb差唔多
32肯定唔夠用,64用緊覺得OK,咁姐係應該出8plus?

恭喜你
你已經墮入左Apple果種「差唔多價錢」嘅無盡思考領域

唔係咁可以點

好快你就會諗加個Apple care
加完又發覺「我俾得呢個錢,點解唔買256GB/ iPhone X?」
警告⚠️

新iTunes 冇得download app
同整鈴聲

冇得手動入apps 了

屌佢老味
以後想keep/搵舊app版本就要JB?

Adblock 大法
唔知iPhone X 如果開左藍芽方向鎖同勿擾,條status bar會點呢
我唔知有冇眼花
點解10.5 pro 256GB好似加左價

Store一開我已經講左
應該係為左新iPhone 64gb同256gb 個差價有$1300而收

但係咁奇怪既咁早買仲平
原來7plus得返32gb,128gb個價同8plus 64gb差唔多

恭喜你

唔係咁可以點

加完又發覺「我俾得呢個錢,點解唔買256GB/ iPhone X?」

X 兩樣野黎
用緊6仔唔知轉邊部好
iPhone X有冇120Hz?如果冇用多一年6仔算

恭喜你

唔係咁可以點

我都覺得8+ 256gb同X差唔多價錢
所以唔知買邊部好
可唔可以俾番slide to unlock我,如果要逼人用face id既話

利申:iPhone 5用家,就打柴,考慮緊換x定se, 唔打算要8,個趨勢似8果種電話keep唔長久,就算x真係好fail, apple應該都會錫住x起碼兩年掛

蘋果話唔理就唔理

你睇下iPad 3
可唔可以俾番slide to unlock我,如果要逼人用face id既話

利申:iPhone 5用家,就打柴,考慮緊換x定se, 唔打算要8,個趨勢似8果種電話keep唔長久,就算x真係好fail, apple應該都會錫住x起碼兩年掛

蘋果話唔理就唔理

你睇下iPad 3

睇埋ipad mini至真
用堅5 16GB
本身想上128GB
X無誠意一定唔考慮
而家想買8
係咪要直上256GB ?
如果佢8有128GB應該$6588左右
我已經唔洗煩
癡撚線Apple

你諗真d 64夠唔夠用先

恭喜你

唔係咁可以點

應該唔會買applecare

applecare係咪一定要買 FOR 保險 ?
Ipad pro加價,好彩教育價買左

我記得我買果陣係$5788 256GB
我唔知有冇眼花
點解10.5 pro 256GB好似加左價

Store一開我已經講左
應該係為左新iPhone 64gb同256gb 個差價有$1300而收

但係咁奇怪既咁早買仲平

我估係因為新iphone得64同256兩個選擇(以前起碼有3款storage option,每一級+$800)
Apple又要維持64GB夠平但256GB又唔可以太平
所以唯有加大兩者個差價(由$800去到$1100)
IPAd Pro 遭受牽連
Ios11幾時會正式推出?
用緊public beta係咪可以直接upgrade?thx

好撚弱智,越諗越唔知apple做乜柒

襯依家入手一部二手6s plus 或7 plus
3-4千算

8同7個分別唔係話特別大,呢下先死

除左A10同A11既分別,我真係睇唔到

自拍多左人像mode
4K 60fps
雙鏡OIS
Qi叉電
玻璃背

如果有jetblack我實換呢部 但佢冇
用緊public beta係咪可以直接upgrade?thx

19/9

好撚弱智,越諗越唔知apple做乜柒

6s用戶因爲唔夠位想換機
換7又會諗點解唔舊年換
換8又其實同7差唔多
唔知想點

換7 平左

你上咗GM

如果正式冇變,到時你就唔會見到有更新
Ipad pro加價,好彩教育價買左

第一次出咗幾個月加價

9.7反而係出左幾個月就減價
龍門任佢擺

佢又唔講加價
出面啲人好7 ON9,
發佈會人地個FACE ID都唔撚係FAIL,
只不過係唔小心7 左

用IPHONE 既都唔知真係咪撚用啦,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞