[月經] iOS集中討論區 (24) Steve Jobs Theater

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
d人重話apple行得太前

而家根本跟住人地行

老實講 部x既所謂賣點都唔吸引

用咗1/3時間玩emoji

而家根本跟住人地行

YES 真心實用性不大

而家根本跟住人地行

上年7同7 Plus都冇野吸引啦講真
為咗俾部x左掃一吓換apps
要cut 3D touch

11 cut左3D Touch?定係X冇?

但我見佢寫三部都3D TOUCH WO

Cut 3d touch switch app 呢個software features 姐
有無咁難明

而家根本跟住人地行

呢個唔實用
咦今次beta上gm可以直接ota喎,以往無記錯好似一定要重制先上到gm

而家根本跟住人地行

起碼唔係開賣前吹到咁勁
同埋賣到成10k

Cut 3d touch switch app 呢個software features 姐
有無咁難明

咁唔升11了,不了不了
仲應唔應該買6s
Gm版 同 正式版有咩分別?

有無咁難明

咁唔升11了,不了不了

iPad就抵升
咦今次beta上gm可以直接ota喎,以往無記錯好似一定要重制先上到gm

有冇Beta條Link?唔想開電腦Download ispw搞

而家根本跟住人地行

起碼唔係開賣前吹到咁勁
同埋賣到成10k

都係既,不過依家無保密可言,就算有咩會令你嘩一聲既野都變得冇咁surprise

而家根本跟住人地行

起碼唔係開賣前吹到咁勁
同埋賣到成10k

都係既,不過依家無保密可言,就算有咩會令你嘩一聲既野都變得冇咁surprise

完全中晒
仲應唔應該買6s

8都可以一戰既
之前聽everythingapplepro講係咪話遲幾日先升正式版會少d bug
iPhone 8=7s 仲要得3隻色
依家用緊5s
下年出full mon+touchid既話就一定會換機
係咪買7+好啲?

我諗佢短期都唔會將部x加touch id
佢要用face id嚟話安全過touch of

咁又係。。。
究竟7+定8+好呀
但係8+又冇128GB喎

我都5s緊 個鏡頭入哂塵之外其他冇事 諗住se定7

se太細啦,已經用唔慣

我好似仲接受到 係咪就算聽日去apple store買都已經轉哂ios11

未出 11

金又冇 jetblack又冇

都唔明點解唔叫7s
仲應唔應該買6s

8都可以一戰既

Se/7 戰唔戰得過

金又冇 jetblack又冇

有金
仲應唔應該買6s

8都可以一戰既

Se/7 戰唔戰得過

8啲新功能用唔著就出7 128啦

都唔明點解唔叫7s

等大家覺得佢有d新意,唔係下下5, 5s, 6, 6s咁去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞