[月經] iOS集中討論區 (24) Steve Jobs Theater

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
用緊6s plus值唔值得轉新機

你唔覺得部嘢慢咪繼續用

我主要係64GB唔夠入歌

但講真我依家想儲錢買ipt7多啲
根據多年Apple product經驗
點都要買第二代

X未必有第二代
似過渡產品+10週年特別版

唔係咁掛
但係呢部似炒唔起wo

有屏下就掂
完全冇當年出touch id wow既感覺
6s上8實際使用分別應該唔大
點都要買第二代

X未必有第二代
似過渡產品+10週年特別版

唔係咁掛
但係呢部似炒唔起wo

一日有大陸人係世界上就仲會炒得起, 炒幾耐姐
用緊6/6s可以考慮上8
用緊7就不了

agger

6s都可能死守多一年, 3D touch有, touch id有, 2GB ram

仲有3.5mm

yes, 呢個情況下根本無撚敵, 除非電話爛左/覺得太慢

6就可以考慮下換機喇

無乜換機意欲
用緊6S+ 128

本身想買x
望到個價 要諗諗

如果佢係down一個grade嘅價錢就會諗嘅
iPhone X係8 Plus價
8 Plus係依家8仔價
8仔係7 Plus價

因為D人一睇face id就即刻提出好多極可能會遇到嘅問題

同意, 所以唔上5.5既話可以唔換

不過我部6s都係刪咁D APP, 用MOOV DOWN歌真係好燒容量
點都要買第二代

未換就買8
用緊7/7plus就繼續用

7仔user表示agger
X點都有得炒
樣始終改咗

不過st9就要交多一兩個月租先

淨係女人化妝呢個問題都解決唔到啦, SAVE哂咁多個妝落去?

本身想買x
望到個價 要諗諗

如果佢係down一個grade嘅價錢就會諗嘅
iPhone X係8 Plus價
8 Plus係依家8仔價
8仔係7 Plus價

佢256賣9188我應該都會買 加埋care買到電腦了
有沒網

想下載GM版

連Craig bb 咁型都柒左幾嘢
Face ID
我望完之後開機都要用手篤
咁我一開始用手指unlock有咩問題

你唔覺得部嘢慢咪繼續用

我主要係64GB唔夠入歌

但講真我依家想儲錢買ipt7多啲

唔知10月有冇發佈會 但10.5又係出左冇耐
iPhone x 嘅操作方法完全係當年JB 左嘅tweak

因為Craig bb failed

淨係女人化妝呢個問題都解決唔到啦, SAVE哂咁多個妝落去?

唔關事既, 佢唔係認樣, 係認你成個輪廓, 無削骨還父就OK
X點都有得炒
樣始終改咗

下星期準備義海價收8/8p

8plus應該炒唔起
仲未開放NFC
APPLE已死

好似無提過....

佢係咪有段片係啪拍隻aw落部跑部機度
之後可以sync
face id下一代先完善架喇
X點都有得炒
樣始終改咗

下星期準備義海價收8/8p

8plus應該炒唔起

Plus點都有得炒
係幾多日姐
不過連新色都無
有啲難度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞