[月經] iOS集中討論區 (24) Steve Jobs Theater

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
同埋8/X都冇120Hz

我鬆左一口氣

J住iPad Pro先啦

估唔到120hz呢啲咁eye candy嘅嘢唔放落iPhone度
淨係「好順」兩隻字都夠港女埋單

放落下年果部等你地科水

照賣咁嘅價都衝?

下年果部xs 5位數字

我買部macbook好過
不過下年仲係要9888都未必會買
完全冇當年出touch id wow既感覺
6s上8實際使用分別應該唔大

因為D人一睇face id就即刻提出好多極可能會遇到嘅問題

講真用apple pay果到已經差好遠
你7仔ok用apple pay俾錢果陣,唔通控個頭埋部機到咩屌

你正常都要望清楚銀碼(and/or選邊張卡)先再放手指
雖然好想用新樣同埋細機大mon
但係太多因素影響左個中毒性
雖然好想用新樣同埋細機大mon
但係太多因素影響左個中毒性

新樣仲係M字額真係J唔落
照咁睇其實8都玩得過既 用緊6/6s果d
係咪有ios11啦chok清

九月二十先出正式版

九月二十先出正式版

而家GM

當我冇講過 最抵係7

咁我等正式 thx

咁我等正式 thx

當我冇講過 最抵係7

7同plus都真心抵
但8個背面好撚靚

當我冇講過 最抵係7

我用緊6s
想落Apple store衝7/7+ 256
但個價應該可以買8仔

當我冇講過 最抵係7

我用緊6s
但個價應該可以買8仔

你咁講不如加多少少衝ipx

當我冇講過 最抵係7

7同plus都真心抵
但8個背面好撚靚

8冇左jet black 仲要屈你256 好撚貴
佢係咪預我呢d 7plus人唔換機

當我冇講過 最抵係7

我用緊6s
但個價應該可以買8仔

你咁講不如加多少少衝ipx

加多好多
5s 果時一出touch id我覺得已經好正 (雖然好多人話唔得)

但今次 face id 真係好多情況唔方便...
仲有, 我當face id 感應得好好都好

要向上掃一下其實無home buttom 一下掣咁直觀
今年真係好撚怪/on9,以為上年7已經好差
好心咪出8谷X好過啦
買8又易比人串做乜唔買X,但X又貴到on99
買8 d人可能條氣又唔順點解要買部同7一撚樣既8

媽,好亂呀

當我冇講過 最抵係7

7同plus都真心抵
但8個背面好撚靚

我頭先睇蘋果覺得部8灰色已經成部jet black咁
但64真係一般 唔多夠
重有,8叫返7s好過啦,8又唔係大改你叫用開s個班fans 如何是好
今年真係好撚怪/on9,以為上年7已經好差
好心咪出8谷X好過啦
買8又易比人串做乜唔買X,但X又貴到on99
買8 d人可能條氣又唔順點解要買部同7一撚樣既8

媽,好亂呀

x for experimental
咁apple新product正路就唔買第一代嘅…

當我冇講過 最抵係7

7同plus都真心抵
但8個背面好撚靚

我頭先睇蘋果覺得部8灰色已經成部jet black咁
但64真係一般 唔多夠

batman灰+玻璃 唔係jetblack咁黑 冇咁靚
原來睇相睇片會冇左一忽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞