[月經] iOS集中討論區 (24) Steve Jobs Theater

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Good morning

然後又打飛機
呢次應該可以打下iPad
好多年冇得打

勁易爆 一邊鬧一邊9up

通常係用推到完場果個 呢度係事後先多野講

如果今晚一炮過有哂iPhone, iPad mini, iPod Touch, Apple TV, Apple Watch
呢個post今日唔爆聽日都會爆

應該得iphone ipod touch apple tv apple watch 。

有Mac mini就好

Apple一係update Mac mini
一係就乾脆啲cut左佢
唔好再擺佢喺度吊人胃口

咪係囉,搞到揸唔定主意買iMac

其實iMac好抵玩
特別係27
如果唔係已經有MacBook Pro+Dell mon廢事重疊功能
我晨早買左

買iMac真係三思,未必你想像中咁好用

賣又難賣,啲人多數交收macbook,又大部無位收
手機有無可能有120Hz monitor
真係好正
係咪冇se消息
都係呢度傾好 推到完場啲post太多九唔搭八嘅人,又問埋啲低能問題

經典問題:
1. 新iPhone出左之後舊iPhone會唔會減價?
2. IPhone___ trade到幾多錢?
3. 幾時有得訂?
4. 會唔會加番3.5mm頭?

仲有有冇mini 有冇se 有冇乜乜乜
今晚唔追live喇 聽朝睇總結
都係呢度傾好 推到完場啲post太多九唔搭八嘅人,又問埋啲低能問題

經典問題:
1. 新iPhone出左之後舊iPhone會唔會減價?
2. IPhone___ trade到幾多錢?
3. 幾時有得訂?
4. 會唔會加番3.5mm頭?

睇到呢啲問題,真係會發炆憎

睇黎就打柴
呢度今晚會唔會爆post

如果今晚一炮過有哂iPhone, iPad mini, iPod Touch, Apple TV, Apple Watch

集中討論緊係係度啦

唔好啦,我追唔切,手機台有啲Post留左名未追晒

應該得iphone ipod touch apple tv apple watch 。

AirPods 2都有啲機
有冇淘寶叉電線推介?
如果有se2,我唔買X啦!!
有冇淘寶叉電線推介?

有mfi就ok

所以apple應該會出年先出

所以apple應該會出年先出

冇錢買switch啦

AirPods 2都有啲機

會有少改動
有無人會襯ios11 release之前會將部iPhone/iPad 洗機,留係ios10最後個版本?
有無人會襯ios11 release之前會將部iPhone/iPad 洗機,留係ios10最後個版本?

講真,10.3.3唔係咁穩定,Bugs唔少
利申:一出正式版即DFU升
過完發佈會就可以用 ipsw 上 gm?

利申: 已 down gm ipsw 6 仔等到而家先敢上

今年咁早維護既?以往發佈會開始先維護

可能一講完就有得訂

唔係呀,同以往差唔多
仆街有啲眼訓
手機用咩app睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞