[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
Btw今日放假,有冇巴打都放假一齊玩

Me, 但我好廢

唔緊要啊,一齊打啦
Psn KingPlusBlue

加左

你未online?

On左, g字頭psn

無headset,無心機玩

仲未買咩

照打唔理了 雷隊友大行動

你psn係咩 我又唔記得了

Me, 但我好廢

唔緊要啊,一齊打啦

加左

你未online?

On左, g字頭psn

你俾你psn我 我見唔到你on

Me, 但我好廢

唔緊要啊,一齊打啦

加左

你未online?

On左, g字頭psn

你俾你psn我 我見唔到你on

我呢家先見到 garylai13
你地同fd打果陣點叫d職嘅名
我自己咁叫

SAS: 鎚佬, EMP + Jammer, 毒氣
FBI: 死八婆, 大炸 + 家嫂, 心靈
GIGN: 電車, 大盾 + 甲佬, Doctor
Spetnaz: 狙, 噗噗噗 + 詭雷, 重機佬
GSG9: 閃盾, IQ + 電佬, 主動式
JTF2: 加拿大佬 + 夾婆
SEAL: 黑鬍子 + 闇眼
SAT: 今川小姐 + 妖怪手錶
BOPE: 巴西佬 + 巴西妹
GEO: 跟縱佬 + 鏡妹
SDU: 港女 + 愛滋針
GROM: Ela

SAS: 鎚佬, EMP + Jammer, 毒氣
FBI: Ash, 燒焊 + 城堡, 心跳佬
GIGN: 電車, 全身盾 + 甲佬, 醫生
Spetnaz: sniper, 噗噗噗 + 鬼雷, 重機
GSG9: 閃盾, IQ + 電佬, ADS
JTF2: Buck + 腳踏妹
SEAL: Blackbeard + 陰濕眼
SAT: 架妹 + 日本仔
BOPE: 巴西佬 + 唔出聲
GEO: 腳印佬 + 鏡妹
SDU: 港女 + 牙籤仔
GROM: Ela
[quote][quote]Btw今日放假,有冇巴打都放假一齊玩

Me, 但我好廢

唔緊要啊,一齊打啦

今晚add

屌你老母你收皮啦,上個post仲好撚串㗎?柒完之後就笠哂水啦
新玩,想問休閒係咪對幾lv 都有機會

我地都好低lv
新玩係咪做晒d 任先
好似好多聲望定錢
新玩係咪做晒d 任先
好似好多聲望定錢

其一
同埋打恐怖份子
直去休息比人屠死
你又唔識地圖 又唔識每個人既作用
新玩係咪做晒d 任先
好似好多聲望定錢

其一
同埋打恐怖份子
直去休息比人屠死

冇錯,起碼要知道呢隻驚嘅玩法
新玩係咪做晒d 任先
好似好多聲望定錢

其一
同埋打恐怖份子
直去休息比人屠死

冇錯,起碼要知道呢隻驚嘅玩法

唔該各位巴打,d 錢點用好
[quote][quote]Btw今日放假,有冇巴打都放假一齊玩

Me, 但我好廢

唔緊要啊,一齊打啦

今晚add

屌你老母你收皮啦,上個post仲好撚串㗎?柒完之後就笠哂水啦

黑人問號

係咪嘈滑鼠
唔記得啲User名
岩岩想玩就維修 代表d咩

Me, 但我好廢

唔緊要啊,一齊打啦

今晚add

黑人問號

係咪嘈滑鼠
唔記得啲User名

咪就係佢條粉腸囉,第一個post係度嘈生哂話滑鼠冇問題,然後一個官方答案收左佢皮啦
維護到幾點
Btw,一陣有無人玩
岩岩維護前打左幾場
咁岩有場玩Ela ace左
剪左出黎放左上YouTube
有興趣可以睇下
https://youtu.be/40m43YjRt54
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞