[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
你地同fd打果陣點叫d職嘅名
我自己咁叫

SAS: 鎚佬, EMP + Jammer, 毒氣
FBI: 死八婆, 大炸 + 家嫂, 心靈
GIGN: 電車, 大盾 + 甲佬, Doctor
Spetnaz: 狙, 噗噗噗 + 詭雷, 重機佬
GSG9: 閃盾, IQ + 電佬, 主動式
JTF2: 加拿大佬 + 夾婆
SEAL: 黑鬍子 + 闇眼
SAT: 今川小姐 + 妖怪手錶
BOPE: 巴西佬 + 巴西妹
GEO: 跟縱佬 + 鏡妹
SDU: 港女 + 愛滋針
GROM: Ela

闇眼

女武神都唔叫

我都係叫慣女武神

Pc高清材質版就45gb,Ps4 應該十幾GB姐

一定down45

Hdd冇位
不了

巨乳巴係pc player?我唔記得左

PS4>pc
Btw ps4版重係到冇賣,不過久不久見到d老鼠狗買成千蚊舊野屈手制玩家都唔敢玩pc版,所以入來恥笑下佢地

話說尋日打rank遇著幾個滑鼠撚 好唔忿氣咁輸左

琴晚見你玩所以無驚動你

我有fd轉左玩pc,單排三日就白金1,唔知上左鑽未
求加 psn:wilsonman00 求隊友 半新手
9點了
仲未有
9點了
仲未有

無咁快
我自己咁叫

叫返佢個名

炸牆會叫大m巾
有得更新了
我自己咁叫

叫返佢個名

炸牆會叫大m巾

以前我同個fd都會咁叫
有排更,今晚都唔洗玩

十分鐘就更完啦,你用咩上網

真係成個大陸仔咁
玩緊新場
有排更,今晚都唔洗玩

I know that feel bro
利申 村屋網上爬
有冇人覺得pulse好似奇洛李維斯
PS4 有無人同我一樣
槍配件全部歸零 教學全部歸零
7日優先真係
得ubi 先諗得出
全部槍又要慢慢裝返啲parts 多撚謝晒
而家先set返第17隻職既野
終於set完
我個rainbow 6唔識自己更新 有冇得搞
又係咁 ubi真係一啖砂糖十啖屎

你要再開一開隻game先得

你要再開一開隻game先得

都係唔得
ela勁撚好j
ela勁撚好j

又好用又好j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞