[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
推一推
今晚有冇巴打有性趣打Rank ?
推一推
推一推

琴晚好彩支持mu無打機咋

賣9隊友,要屌

賣9隊友,要屌

聽晚啊,今晚我會好夜先返歸

賣9隊友,要屌

我曼大勝4:0
d 人係咪痴線
打rank 用新進人員殺隊友 再投降
Playstation headset
Wireless stereo 2.0 $598
Gold wireless stereo $588
點揀好
新仔有無人可以一齊玩。。。
Playstation headset
Wireless stereo 2.0 $598
Gold wireless stereo $588
點揀好

幫你推下,我唔識呢啲嘢

利申 用cheap嘢
d 人係咪痴線
打rank 用新進人員殺隊友 再投降

所以最好5排打rank
今晚繼續打Rank,有興趣嘅巴打可以到時候入我party或者pm我
今晚9點維修
今晚9點維護
【Kapkan Buff】

內文中文翻譯:
喺TTS度將會測試兩隻人嘅改動。Kapkan會變得更敏捷,而家係二速角色。陷阱亦都會改良,會連紅色雷射線都消失埋,不過就唔會直接殺死人(有傳係40傷)。另外Blitz都會有增強,拎住個盾嘅嗰陣移速會有所提升。

Source: https://redd.it/7152w7

另外,個人Facebook Page:https://www.facebook.com/devils0459/
大家注意,千祈唔好down最新update,如果down咗,千祈唔好喺rainbow6邀人。
如果唔係部機會有生命危險。
大家注意,千祈唔好down最新update,如果down咗,千祈唔好喺rainbow6邀人。

會發生咩事?

會發生咩事?

好似係一開friend list就crash

會發生咩事?

好似係一開friend list就死機

會發生咩事?

會發生咩事?

一去到friend list畫面就會hand機,然後同你講「系統發生錯誤」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞