[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
未儲夠錢 咁快又新英

新一季已經放緊風

韓國+波蘭?

如無意外係
未儲夠錢 咁快又新英

Season pass
Kapken家好好玩
攞住把散彈周街走

利申PS4 新手

Btw呢家kapkan的確好用左,我覺得buff得最好係改左做two speed operator。kapkan把槍射速太快,要移動身體去彌補返移動準星過慢嘅問題。之前kapkan成個人都郁得太慢,呢家好好多

郁定慢都其次 舊野有條紅線先最on9
依家blitz都好用左好多 平時要磨入去中距離壓制都有難度 依家變左移動閃光彈

冇左紅線令到中伏率大增
Blitz今次真係buff得好,衝刺雖然收埋隻手但露左隻腳跑步,增加左威脅性但又唔會太屈機,魚與熊掌咁。
我諗過多一個月,啲玩家會慢慢適應點樣去應付閃盾,到時候Blitz需要更有技術去玩

依家用blitz真係屈機 追著啲人打

都合理既 blitz除左用黎玩鳩d新手 真係孤兒仔黎
玩機槍佬既人都多過佢
依家一改 blitz只要拉到合適距離就有機會起身快速衝上去一戰 玩防守方個陣如果隻角無c4係手 未見到人但聽到盾牌聲個心都會忍唔住屌一句麻撚煩跟住退入D

其實ela改弱先緊要 唔計個幾粒震撼彈 把槍屈到喊 依家有返少少後座要壓少少槍感覺都少人揀左 雖然我覺得仍然好好用
Kapken家好好玩
攞住把散彈周街走

利申PS4 新手

Btw呢家kapkan的確好用左,我覺得buff得最好係改左做two speed operator。kapkan把槍射速太快,要移動身體去彌補返移動準星過慢嘅問題。之前kapkan成個人都郁得太慢,呢家好好多

依家blitz都好用左好多 平時要磨入去中距離壓制都有難度 依家變左移動閃光彈

冇左紅線令到中伏率大增
Blitz今次真係buff得好,衝刺雖然收埋隻手但露左隻腳跑步,增加左威脅性但又唔會太屈機,魚與熊掌咁。
我諗過多一個月,啲玩家會慢慢適應點樣去應付閃盾,到時候Blitz需要更有技術去玩

玩機槍佬既人都多過佢
依家一改 blitz只要拉到合適距離就有機會起身快速衝上去一戰 玩防守方個陣如果隻角無c4係手 未見到人但聽到盾牌聲個心都會忍唔住屌一句麻撚煩跟住退入D

其實ela改弱先緊要 唔計個幾粒震撼彈 把槍屈到喊 依家有返少少後座要壓少少槍感覺都少人揀左 雖然我覺得仍然好好用

Ela其實呢家仍然好勁,就算加大左最大後座力支EVO都係幾好控
Kapken家好好玩
攞住把散彈周街走

利申PS4 新手

冇左紅線令到中伏率大增

玩機槍佬既人都多過佢

Ela其實呢家仍然好勁,就算加大左最大後座力支EVO都係幾好控

係 我用到依家為止勝率同擊殺率都係ela最高 射速仍然超快 要壓槍但又唔似556xi咁化學個唱k神器又可以當震撼彈咁丟
跟本只係由op角色tune返做好好用既角色
Esl守方top5應該都唔會跌出排名外 始終之前同mira都有差距
希望韓國同波蘭男角會有啲新意,陷阱型角色太多啦,應該會出返對進攻方有利嘅技能
唔知有冇人覺得,而家R6好多Bug

次次update完都有新bug

Ubi幾時都係咁多bug
希望韓國同波蘭男角會有啲新意,陷阱型角色太多啦,應該會出返對進攻方有利嘅技能

上網見到個南韓進攻新職 down左可以開槍

企係度都唔夠人射 訓左係度射都係唔中

應該其中一樣能力姐,好似ela down左可以放震撼彈咁。
各位網速比較緩慢嘅巴打,玩嗰陣有冇經常出現lag機情況?直情成嗰畫面停左喺度,然後右上角會出現幾嗰圖案。

咁起碼叫做有能力反擊先
好過訓係度等死

咁起碼叫做有能力反擊先
好過訓係度等死

不過我諗深一層又覺得唔會有呢樣能力,Ela down左都係放震撼彈干擾敵人,如果down左仲可以開槍實在太屈機,仲要只係佢可以做到。

咁起碼叫做有能力反擊先
好過訓係度等死

不過我諗深一層又覺得唔會有呢樣能力,Ela down左都係放震撼彈干擾敵人,如果down左仲可以開槍實在太屈機,仲要只係佢可以做到。

傳聞信半成都死 個時夠傳左香港幹員係拎盾 連圖都有埋 話ubi發佈工作室圖片時意外流出
點知一出黎係個孖煙通阿叔

咁起碼叫做有能力反擊先
好過訓係度等死

傳聞信半成都死 個時夠傳左香港幹員係拎盾 連圖都有埋 話ubi發佈工作室圖片時意外流出
點知一出黎係個孖煙通阿叔

唯有希望ubi可以俾啲新意
有冇人會睇rainbow 6背後故事,姐係operator之間啲關係,好似幾正
有冇人會睇rainbow 6背後故事,姐係operator之間啲關係,好似幾正

我等緊rank嗰陣都有睇下
有冇人一齊打rank
有冇人一齊打rank

請加 jack-cn 巴打,係同一齊我打rank嘅
Year 2 last operation - White Noise

今次Operation White Noise將會推出兩位來自韓國707特別任務營嘅operator,同埋剩底嗰位波蘭offence team operator。

Blog中有形容到兩位韓國operator嘅特徵。文中以stubborn, daring去形容offence team operator,以methodical, tenacious 去形容 defence team operator。估計進攻方嘅operator 會係適合衝鋒陷陣嘅類型,技能應該會相當具威脅性;防守方應該唔會係Roaming類型嘅角色,估計技能方面會係加固、增加障礙物之類。

新地圖將會係首爾塔,相信地圖唔會太廣闊,反而應該增加樓層(可能有三層以上)。另外文中提及到會有新武器加入,估計會係類似Buck skeleton key嘅功能。

一如既往,11月18,19號嘅pro league會公布更多消息。
放完飯一推
防守係咁加障礙 未見到objective都已經暈死或半血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞