[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
新手想入坑 有冇巴打可以一齊玩

我依家玩緊 一齊?

id?

Psn I3rianFunG
第一次用搖控車殺一個滿血嘅人
大家有無中bug
一入場去左人地完場個分數版
同埋無經,無錢
琴晚維護完食左屎?
大家有無中bug
同埋無經,無錢
琴晚維護完食左屎?

呢個應該唔係bug嚟,你喺嗰game臨完場嗰陣入左去,所以見到計分版同埋冇經冇錢
大家有無中bug
同埋無經,無錢
琴晚維護完食左屎?

呢個應該唔係bug嚟,你喺嗰game臨完場嗰陣入左去,所以見到計分版同埋冇經冇錢

可能我講得唔好
但平時我未試過會一入,入左去人地完場
係今日先係咁

錢個度我意思係真正自己打完,贏同輸都無錢,無經
明明琴日都無事
頭先排到jackc-cn 你玩手制勁過d mouse keyboard

原來jackc-cn係巴打黎
勁到癲有幸同佢玩過
頭先排到jackc-cn 你玩手制勁過d mouse keyboard

原來jackc-cn係巴打黎
勁到癲有幸同佢玩過

有jack兄神級派膠片

哩排冇上連登,啱啱先睇到
巴打一齊打?
咁多位巴打留個id一齊打啦
最後一part season 2幾號出?
有冇巴打想宜家打?我同其他人四排緊,不過我地哩邊普遍得銀同銅,唔嫌廢嘅add psn : jackc-cn 一齊打,新手都冇所謂
有冇巴打想宜家打?我同其他人四排緊,不過我地哩邊普遍得銀同銅,唔嫌廢嘅add psn : jackc-cn 一齊打,新手都冇所謂

等我返嚟一齊打吖

巴打一齊打?

我係個個gav_gosu 唔知你記唔記得

巴打一齊打?

我係個個gav_gosu 唔知你記唔記得

有啲印象,返去add psn入齊打啦

等我返嚟一齊打吖

你到底幾時先捨得返黎

等我返嚟一齊打吖

你到底幾時先捨得返黎

12月 其實我呢家斷斷續續都可以玩
推啊
最新3隻角睇落好勁
特別泡菜妹可以hack入防守方camera

不過ps4要等2個禮拜先有得玩
最新3隻角睇落好勁

泡菜男角係hack camera,女角係hack入敵方電話製造啲聲音出嚟。
最新3隻角睇落好勁

泡菜男角係hack camera,女角係hack入敵方電話製造啲聲音出嚟。

女角殺完人仲可以執人部電話
hack完睇到所有防守camera
今次兩隻攻英感覺上對成個進攻會有大改變
今次兩隻攻英感覺上對成個進攻會有大改變

防守方邊個用華爾基利 就tk佢
今次我嘅感覺係ubisoft痴q咗線
泡菜人可以打俾敵方,聽震機聲好好笑

https://youtu.be/jhfntu6ivbc

Ela 個姊妹可以自救?!
https://www.youtube.com/watch?v=s67IOJx4dK8
今次我嘅感覺係ubisoft痴q咗線

真係勁到痴線 隱形都出埋
遲下識飛天我都覺得唔出奇喇屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞