[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
想問下 ps4更新係咪 12月5號?

Yes

2017 the last season
Operation White Noise

南韓進攻方operator - Dokkaebi
Dokkaebi會係2 speed 2 armour嘅operator,配備MK 14 EBR射手步槍 或者 Bosg 12.2 雙管散彈槍,加上副武器C75 或者 SMG-12。
佢嘅技能係可以hack入敵方嘅手機,導致手機發出聲響去搵出附近敵方嘅位置。Dokkaebi 只可以hack手機發出聲響兩次,防守方亦可以暫停手機嘅聲響。
另外呢家每一位防守方死後,都會掉落一部手機。Dokkaebi可以利用防守方掉落嘅手機hack入防守方嘅攝影機,包括Valkyrie嘅無線攝影機。

南韓防守方operator - Vigil
Vigil 會係3 speed 1 armour嘅operator,配備K1A 突擊步槍 或者 Bosg 12.2 雙管散彈槍,加上副武器C75 或者 SMG-12。
佢嘅技能可以令佢隱身於攝影機之中,當Vigil喺攝影機、無人機附近嘅時候,攝影機畫面會有類似雜訊嘅出現。Vigil嘅技能有時間限制及冷卻時間,另外每影響到一部無人機都會有分數增加。

波蘭進攻方Operator - Zofia
Zofia 會係2 speed 2 armour 嘅operator,配備LMG-E輕機槍 或者 M762 步槍,加上副武器RG15手槍。
佢嘅技能係一支可以連續發射4枚震撼彈及2枚衝擊彈嘅發射器。同Ela嘅震撼陷阱一樣,震撼彈會喺敵方附近引發。

新地圖 - 首爾塔
地圖會有一條升降機通道連接天台與兩個樓層,進攻方亦可以利用沿繩下降進入建築物。

新菁英造型 - Mute

彈道同步改善:
今次更新將會改善物件投擲與伺服器嘅同步(例如衝擊彈同手榴彈),確保物件投擲嘅位置係一致。
另外玩家嘅移動都會影響到投擲物嘅距離。
當玩家向前移動,投擲物會丟得更遠。
當玩家向後移動,投擲物會丟得較近。
當玩家向橫移動,投擲物會側向移動方向嘅位置。

手槍後座力改善:
手槍會比以往更少後座力,目的係希望手槍成為常用嘅武器選擇,而唔係冇哂主武器子彈先用。

新嘅狀態顯示:
更新後將會展示喺畫面左下角,
藍色圖示會係正面效果(例如Rook嘅裝甲)
紅色圖示會係負面效果(例如Lesion GU mine)

更多其他bug fixed:
Fixed - 破壞門口或窗口可以破壞詭雷嘅EDD。

以下省略三十幾項bug fixed,詳情請到
https://rainbow6.ubisoft.com/siege/en-AU/updates/whitenoise/index.aspx?ncid=209-2559---1-eml-31-29-R6S_WN_Batch_Teasing_SansStats--6-1--1117-6----R6SIEGE_C2W___R6S_WN_Batch_Teasing_SansStats_ID51209
推啊
更左未?
更左未?

應該聽日先更新
更新了

冇season pass冇得玩
更新完未?
更新左?
無更新喎
都無
如無意外係今晚9點
更新完 連撚左去外國ser

我都係 之前ping值個位數字 而家場場百幾
有無mouse 撚一齊打rank
ps: 淨打日ser

含撚死啦
更新完高ping到
個新場冇咩新意 室內都係倒模佈局 同更新完好lag 射中都有delay 負皮
新地圖真係大
但玩左幾次摸索到

兩個新攻方都幾op下 增加左難度
更新完好似去左外國ser
有無辦法用翻香港ser
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞