[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
收工又推

Ching 幾時一齊打

對上嗰次你邀我嗰陣,我都打緊rank
晏小小囉,今日放假

我都係
有冇紫銅巴想打下rank 搵唔到人

Please support The Hong Kong Rainbow Six Community

Please support The Hong Kong Rainbow Six Community

有冇巴打打啊
推一推

【Rainbow Six Pro League】SEA Finals
香港隊去唔去到悉尼就係睇今晚!

只要香港隊UniqueMonster贏埋新加玻對手GuYas Tactics
就可以代表飛去悉尼出戰APAC Finals
同日本韓國澳洲嘅強隊一決高下

今晚八點開始,入嚟Devils台睇比賽!
官方廣東話直播:https://www.twitch.tv/devilsgaminghk/

如果係「其他遊戲」有香港隊打到咁嘅成績?一早打鑼打鼓大肆宣傳香港之光…
Ps4 平台幾時先有pro league 嘅比賽
見到pc有得打好羨慕
見到pc有得打好羨慕

家用機潛力不大掛... 成個電競都偏向pc
某程度上都認同條煩膠reply嗰句嘅
見到pc有得打好羨慕

其實一直到上年第四季
pro league都仲係xbox限定
pc當時仲係次一級比賽
見到pc有得打好羨慕

其實一直到上年第四季
pc當時仲係次一級比賽

係咩 真係冇留意過。
咁點解唔搵PlayStation ?同PlayStation 傾唔掂數?
見到pc有得打好羨慕

其實一直到上年第四季
pc當時仲係次一級比賽

係咩 真係冇留意過。
咁點解唔搵PlayStation ?同PlayStation 傾唔掂數?

似傾唔掂數
官方宣佈同xbox合作之後無幾耐
PlayStation就自己搞咗壇ps-plus league
不過宣傳唔夠 冇人識
見到pc有得打好羨慕

其實一直到上年第四季
pc當時仲係次一級比賽

係咩 真係冇留意過。

似傾唔掂數
官方宣佈同xbox合作之後無幾耐
PlayStation就自己搞咗壇ps-plus league
不過宣傳唔夠 冇人識

咁真係幫佢唔到囉
有冇巴打打rank ?
同皇加藍巴雙排緊
推啊
有冇巴打打排?
單排緊
有冇巴打打排?
單排緊

加油
今晚先返嚟打
有冇巴打打排?
單排緊

加油
今晚先返嚟打

好彩都贏到兩場,不過點都差少少
求排名 wai3393001
求排名 wai3393001

Added psn: Jackc-cn

唔嫌廢可以一齊打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞