[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
Mid Season Reinforcement

Kapken詭雷 由1 speed operator 改為2 speed operator,laser trap嘅數量由3個增加到5個,但傷害則下降至60。

Blitz閃光盾 呢家跑動時持槍嘅手臂唔會外露,盾牌會正面面向前方。

Ela波蘭妹 Grzmot Mines嘅數量由4個減少至3個,另外EVO 3 a1嘅最大後座力會提升( 後座力影響嘅幅度會更大 )

Jager 出Elite

網絡功能改善,主要針對唔同玩家連線速度對於Peeker’s advantage嘅影響。
- 新嘅系統會令到玩家同Server之間嘅反應時間更精準咁傳遞,針對高ping玩家利用delay去增加peeker’s advantage。
- 改善operator之間嘅物理影響,玩家唔會再可以穿過喺門口嘅大盾,穿過去身後位置好似係
- 移除Ping嘅數目顯示並加入連線狀態圖示。

重要Bug Fixinged :
- Castle Lag機大法 is no longer used。
- 唔可以再用盾放喺門口bug入附近嘅牆。
用joystick打贏班200lv 鑽撚 爽
用joystick打贏班200lv 鑽撚 爽

點解見到king+blue11日冇on?

點解見到king+blue11日冇on?

因為我呢排冇得玩ps4,呢家轉左去玩pc
我都會繼續睇住呢個post嘅,我12月會回歸㗎啦
好靜
好靜

係囉,十足隔離post
Kapken以家好好玩
攞住把散彈周街走

利申PS4 新手
Kapken家好好玩
攞住把散彈周街走

利申PS4 新手

Btw呢家kapkan的確好用左,我覺得buff得最好係改左做two speed operator。kapkan把槍射速太快,要移動身體去彌補返移動準星過慢嘅問題。之前kapkan成個人都郁得太慢,呢家好好多
Kapken家好好玩
攞住把散彈周街走

利申PS4 新手

Btw呢家kapkan的確好用左,我覺得buff得最好係改左做two speed operator。kapkan把槍射速太快,要移動身體去彌補返移動準星過慢嘅問題。之前kapkan成個人都郁得太慢,呢家好好多

郁定慢都其次 舊野有條紅線先最on9
依家blitz都好用左好多 平時要磨入去中距離壓制都有難度 依家變左移動閃光彈
Kapken家好好玩
攞住把散彈周街走

利申PS4 新手

依家blitz都好用左好多 平時要磨入去中距離壓制都有難度 依家變左移動閃光彈

冇左紅線令到中伏率大增
Blitz今次真係buff得好,衝刺雖然收埋隻手但露左隻腳跑步,增加左威脅性但又唔會太屈機,魚與熊掌咁。
我諗過多一個月,啲玩家會慢慢適應點樣去應付閃盾,到時候Blitz需要更有技術去玩
今日console update server

巴打知唔知詳情?
Kapken家好好玩
攞住把散彈周街走

利申PS4 新手

冇左紅線令到中伏率大增
Blitz今次真係buff得好,衝刺雖然收埋隻手但露左隻腳跑步,增加左威脅性但又唔會太屈機,魚與熊掌咁。
我諗過多一個月,啲玩家會慢慢適應點樣去應付閃盾,到時候Blitz需要更有技術去玩

依家用blitz真係屈機 追著啲人打

巴打知唔知詳情?

大致上都係同之前PC個server一樣,以前啲人開高pin玩會有著數但依家開高pin的話個server會sense到,之後會判定你啲反應會慢啲

新一季已經放緊風

極有可能11月最尾一個星期出

新一季已經放緊風

韓國+波蘭?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞