[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
有冇巴打今晚一齊打
單排連輸7場好絕望

今晚可能應該或者會有位,要到時睇下先

今晚唔洗預我,聽日返學

咁慘 我聽日放假
依家街場啲人係咪全部都係啞
場場都冇人出聲
我把聲未好得哂都不停俾callout

人又殺唔到
場場都好似單打咁
盡哂力殺14個都會輸
最後1v5 clutch唔到 隊友仲要pm話trash

以後都係唔單排
頭10場輸咗9場
依家街場啲人係咪全部都係啞
場場都冇人出聲
我把聲未好得哂都不停俾callout

人又殺唔到
場場都好似單打咁
盡哂力殺14個都會輸
最後1v5 clutch唔到 隊友仲要pm話trash

以後都係唔單排
頭10場輸咗9場

點解要放棄治療 從來單排嘅都唔會有好結果
極速歡樂攻堅
極速歡樂攻堅

快樂休閒場
點解要放棄治療 從來單排嘅都唔會有好結果[/quote]
平時同細佬排開 佢近排要温書唔想阻住佢
又想試吓單排會去到咩rank
街場越黎越伏,唔係淨係講緊新手,係越黎越多百幾Lv rank KD都唔太差既都好似智障咁,個感覺似係借左部機比個唔識玩既人玩咁
認真,對槍輸/比人殺真係無問題,但at least比番少少意識隊友睇,唔好妹妹下妹左兩三分鐘都仲未入房
街場越黎越伏,唔係淨係講緊新手,係越黎越多百幾Lv rank KD都唔太差既都好似智障咁,個感覺似係借左部機比個唔識玩既人玩咁
認真,對槍輸/比人殺真係無問題,但at least比番少少意識隊友睇,唔好妹妹下妹左兩三分鐘都仲未入房

Gunnel巴打一齊打rank啊
https://youtu.be/rVCI1m9Tjdo
天下武功,唯快不破
極速歡樂攻堅

快樂休閒場

成班痴線佬要減壓
極速歡樂攻堅

快樂休閒場

成班痴線佬要減壓

得你係痴線佬
[quote]有冇巴打一齊打rank?新一季開始要打返上金牌
要求最低都100lv以上,kd冇所謂,我希望唔係死衝去殺人,目的係贏場game佢。
有興趣嘅巴打擺低嗰名,希望夾到你地。
1. KingPlusBlue
2. jack-cn
3.Yin9790
4.mygodisyourgod
5.
6.
7.

想一齊打嘅留個名啦
[quote]有冇巴打一齊打rank?新一季開始要打返上金牌
要求最低都100lv以上,kd冇所謂,我希望唔係死衝去殺人,目的係贏場game佢。
2. jack-cn
3.Yin9790
5.shrimp27007
6.
7.

想一齊打嘅留個名啦
新手留名
打電腦練緊手感
好驚被人屠
遲下加番大家psn

梗係好啦
我見你on親都full左 sosad

梗係好啦
我見你on親都full左 sosad

手快手慢冇啊 今晚呢?

Btw我呢家打休閒都係鳩Rush算,練下應變同控槍好過
有無巴打可以一齊玩
ID: Breac1F15h
利申:新手
[quote][quote][quote]有冇巴打一齊打rank?新一季開始要打返上金牌
2. jack-cn
3.Yin9790
5.enoch1021
6.
7.
有無人知咩事? 玩唔到online

已經刪左game 2次重down都唔得

話說前幾日更新個時佢更新唔到,我又開唔到game,於是刪game重裝,之後就係咁

今日嘅事?我尋晚好地地喎
有無人知咩事? 玩唔到online

已經刪左game 2次重down都唔得

話說前幾日更新個時佢更新唔到,我又開唔到game,於是刪game重裝,之後就係咁

今日嘅事?我尋晚好地地喎

玩番劇情訓練應該就得

我地好有技術咁rush

我地好有技術咁rush

我單拖梗係鳩Rush
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞