[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike

得閒睇多兩本書進修吓自己好過啦,打鋪機都要咁認真去花時間學

入遊戲台叫人睇書

為你班毒撚好咋

認真看待都有錯

贏咗有錢分?

人人打機都係求開心,你嘅開心係打鋪機就算,我地嘅開心係努力贏到其他人嘅感覺。

So deep bro

Deep乜嘢 每個人做每樣事都有唔同目標㗎啦

入遊戲台叫人睇書

為你班毒撚好咋

認真看待都有錯

贏咗有錢分?

人人打機都係求開心,你嘅開心係打鋪機就算,我地嘅開心係努力贏到其他人嘅感覺。

So deep bro

唔好理條假膠啦 善用起底功能
波台d狗屎垃圾想釣魚啫

為你班毒撚好咋

認真看待都有錯

贏咗有錢分?

So deep bro

唔好理條假膠啦 善用起底功能
波台d狗屎垃圾想釣魚啫

Jäger冇咗acog之後已經唔太想用

終於有知音
以前佢把槍高傷低後座力
有2.5都易d爆頭
以前黎講係防守最好既槍
而家冇左2.5
同埋出左新角把槍射速快比較易爆頭
Pc高手全部轉哂練新角
始終射速快爆頭機率係會提升
Jäger=穩
新角=爆發
啲人一窩蜂狗衝比人殺曬我係最後一個啲人又vote我仲要殺最多分數最高
啲人一窩蜂狗衝比人殺曬我係最後一個啲人又vote我仲要殺最多分數最高

休閒係咁架啦
新入坑 好難玩 淨係識死camp同兜後 冇玩ps4好耐 面對面都射唔中人 明明之前玩bf1場場top 1

Psn: chris_wong1015 得閒玩下casual

Bf1同r6差太遠 手感會差好遠
新入坑 好難玩 淨係識死camp同兜後 冇玩ps4好耐 面對面都射唔中人 明明之前玩bf1場場top 1

Psn: chris_wong1015 得閒玩下casual

Bf1同r6差太遠 手感會差好遠

bf1差好遠
有冇得睇番自己有咩skin , 抽左個傳奇 但又冇果隻人

你係咪本身冇買到嗰隻operator?如果係嘅話你要買咗嗰隻角色你先至有佢嗰skin

你係咪本身冇買到嗰隻operator?如果係嘅話你要買咗嗰隻角色你先至有佢嗰skin

sad 左 把闇眼果把傳奇手槍
近排多左好多超新手 單排好難搞
晨早一推
多多指教...

唔好介意我同個frd吹水

https://youtu.be/cmDXhd_Eog0
多多指教...

繼續努力
今晚Rank再開
8,9點左右開波 有興趣嘅到時候入我party或者pm我
今晚Rank再開

打左十場 得銅1 係咪極廢 斷斷續續玩今季先開始打rank
今晚Rank再開

打左十場 得銅1 係咪極廢 斷斷續續玩今季先開始打rank

慢慢升上去囉,有用心玩實有進步
完全無動力打rk 一諗到又要上鑽即刻頹曬

我相反 唔係好想打casual
今晚Rank再開

係咁斷線屌佢
多多指教...

繼續努力

巴打可以一齊打喎,唔洗雙排
Day2開始識玩 打休閒試過拎mvp 槍法屎 所以用戰術搭夠 好撚好玩
今晚Rank再開

預我十點左右啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞