[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
大家注意,千祈唔好down最新update,如果down咗,千祈唔好喺rainbow6邀人。
如果唔係部機會有生命危險。

會發生咩事?

好似係一開friend list就死機

一去到friend list畫面就會hand機,然後同你講「系統發生錯誤」

我而家就係咁,但係唔更新點玩。。
rank 成日排好耐
新手未買game想問吓而家ps4仲多唔多人玩?
另外買標準版夠唔夠玩
另外買標準版夠唔夠玩

夠啦
有冇人可以邀到fd?我一邀就彈
另外買標準版夠唔夠玩

多 通常一分鐘就開到場 所有人都可以慢慢解 但會好耐 唔想咁煩又冇咩經濟煩惱就買season pass版啦
另外買標準版夠唔夠玩

多 通常一分鐘就開到場 所有人都可以慢慢解 但會好耐 唔想咁煩又冇咩經濟煩惱就買season pass版啦

我講既所有人姐係啲角色 我驚我講到on99 咁
災情好嚴重,好多人鬧緊r6個更新整壞ps4個 system
好彩我冇用大帳開r6
大帳暫時未影響,細帳全部開唔個好友
災情好嚴重,好多人鬧緊r6個更新整壞ps4個 system
好彩我冇用大帳開r6
大帳暫時未影響,細帳全部開唔個好友

仲以為係ps4個系統有事
有 PS4 玩家回報在更新虹彩後有硬碟驅動損壞造成軟體的錯誤,這可能是更新後嘗試在遊戲內邀請玩家造成的,但目前沒有被證實。

如果可以,請不要更新虹彩

若不幸更新了,請不要啟動,直到有進一步的消息

若你還是想要遊玩虹彩,請不要用任何方法邀請玩家加入派對

--
若有出現上述問題,可以在連結內回報狀況,最嚴重可能需要送修。

請轉周知
--

PS. 似乎是沒有更新最新的 PS4 靭體而下載虹彩最新版的玩家有這種狀況
係R6問題咩?我連喺ps4 介面嗰friend list都有同樣情況喎 應該係ps4 system 問題?
係R6問題咩?我連喺ps4 介面嗰friend list都有同樣情況喎 應該係ps4 system 問題?

睇留言 xbox 個邊都有呢個問題

測試過如果r6邀完人就開唔到好友
你試下重開機唔開r6邀人就可以用到好友list
今次問題己經證實係r6更新後邀請好友就會出現問題

所以r6可以正常玩,但係大家唔好用r6邀請功能

所以r6可以正常玩,但係大家唔好用r6邀請功能

我唔係邀請有事咁簡單 一開機就黎料一次
痴線 原來係r6有問題 我一開party邀人就即crash
會唔會整壞部機
會唔會整壞部機

我呢家都唔敢開friend list
會唔會整壞部機

我呢家都唔敢開friend list

我覺得我果部已經壞左 係咁自動重開
比你地講到好驚

我係rank排幾分鐘 都開唔到場
我同我啲frd好似冇事喎 琴晚照樣invite同開party
細帳依家都開到friend list
只要唔用r6邀人就冇事
細帳依家都開到friend list
只要唔用r6邀人就冇事

整返了
求新中手打rank
唔知係咪update完,個hit reg完全broken哂
唔知係咪update完,個hit reg完全broken哂

屌你港服對港人都可以成日爆頭唔死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞