[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
ela有咩用

第一頁有link,關於今季更新的。
Ela嘅技能大概係擁有4個可放置喺任何表面嘅超聲波機關,威力比Echo弱,但當敵人走過會自動引爆。

我覺得勁過echo
Echo行得慢 同埋中左衝擊波可以跑走

各有各好處。從進攻方角度睇,中左Echo超聲波反擊能力會較弱,而中左Ela超聲波反擊能力會較高,因為畫面冇Echo咁花。

琴日同fd試過中左ela音爆係跑唔到

唔係喎,中左都跑到喎
更新完玩左幾場,首先畫質係靚左、細緻左 另外呢家有得調較 瞄準時嘅靈敏度,我個人幾鐘意呢個設定 不過屌你老母ubi我用左15分鐘去set返好哂啲配件

Ela我覺得太勁啦,Grzmot加上50飛子彈對於Roaming實在太有用,用哂4個grzmot絕對可以hold住一個出入口1分鐘。

Ying我個人覺得1on1係比較強。如果要對付3個或以上嘅敵人就要靠隊友配合。我諗ying支槍成80飛對付兩位敵人係冇問題嘅。

lesion未試清楚,今晚再戰

畫質靚左
起哂格仔喎
好似得720p咁

我都覺
有冇人用開滑鼠
之前add左兩個巴打一齊屠人 仲有兩個位

屌你老母 咁撚勁就去pc啦
有冇人用開滑鼠

佢勁就唔洗嚟玩ps4刷優越感啦
有冇人用開滑鼠

巴打啱啱沖完涼仲有冇位
有冇人用開滑鼠

巴打啱啱沖完涼仲有冇位

有啊
有冇人用開滑鼠

巴打啱啱沖完涼仲有冇位

有啊

不過我唔記得你psn
有冇人用開滑鼠

巴打啱啱沖完涼仲有冇位

有啊

不過我唔記得你psn

你入我praty啦
有冇人用開滑鼠

巴打啱啱沖完涼仲有冇位

有啊

不過我唔記得你psn

你入我praty啦

原來Ela down左之後可以放一個gizmot出嚟,用嚟擾亂敵人 同醫生一樣,要手頭上仲有Gizmot先做到
尋日玩左幾鋪
對家有新職守
我隊個emp死左真係企左係度
IQ scan到但冇晒grenade都做唔到d咩
尋日玩左幾鋪
對家有新職守
我隊個emp死左真係企左係度
IQ scan到但冇晒grenade都做唔到d咩

冇嘅,起碼知道有陷阱喺度囉
Lesion用後感:
放完兩三個蠱出黎,然後係點附近位置遊走,一加分即刻狗衝去殺佢 萬試萬靈,如果玩人質放幾個係人質隔離 無得輸
做攻擊方時見到對面有ELa lesion 已經想死 尤其玩人質
做攻擊方時見到對面有ELa lesion 已經想死 尤其玩人質

所以IQ同Emp好重要
Btw今日放假,有冇巴打都放假一齊玩

無headset,無心機玩

Me, 但我好廢

Me, 但我好廢

唔緊要啊,一齊打啦
Psn KingPlusBlue

仲未買咩

Me, 但我好廢

唔緊要啊,一齊打啦

加左

仲未買咩

照打唔理了 雷隊友大行動

Me, 但我好廢

唔緊要啊,一齊打啦

加左

你未online?

仲未買咩

照打唔理了 雷隊友大行動

你psn係咩 我又唔記得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞