[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
用巴西妹審問完人跌左落異次元 之後計我跌死 搞到輸埋
用巴西妹審問完人跌左落異次元 之後計我跌死 搞到輸埋

真係好多bug屎
好多人屈castle glitch
究竟隻game仲有幾多bug

個牌跌到落銅 好失敗

咩glitch? Detail

https://youtu.be/sVidVb2zTqw
用castle不停轉換裝鐵門同槍,然後搞到場game超Lag

我覺得ubi應該好快會fix呢個bug,始終太大影響

唔怪得之前打打下有一場特別lag 得番3/4fps

但咁對bug個條友有咩好處
但咁對bug個條友有咩好處

淨係bug個條友個fps係正常
推下先
留個psn : KK-T800
利申 , K/D 負 , 好廢 , 有咪 , 唔夠人或者想一齊打 ,見到我on就可以邀請我
留個psn : KK-T800
利申 , K/D 負 , 好廢 , 有咪 , 唔夠人或者想一齊打 ,見到我on就可以邀請我

戇鳩 琴晚雙排
入場有隻小學雞係撚咁講野 一開波就無啦啦tk我
投票踢極都踢唔到
第三場tk返佢 (有仇必報)
第四場佢同個fd講tk我 請佢食野
好心啲家長唔好買ps4比啲細路
戇鳩 琴晚雙排
投票踢極都踢唔到

咁搞笑
有冇人連唔到ser
有無人打rank
戇鳩 琴晚雙排
投票踢極都踢唔到

ps4版其實好撚低質 場場都有人投票踢人/tk

有時真係唔知咩事無啦啦比人投票踢
戇鳩 琴晚雙排
投票踢極都踢唔到

有時真係唔知咩事無啦啦比人投票踢

試過一開波咩都未做就比人投票踢咗
有冇人玩 加psn:wingchun0112
有無人打rank

呢度好似冇乜人喜歡打Rank 我呢排就打唔到機住,不過你可以加 jack-cn,佢同我打開rank的
戇鳩 琴晚雙排
投票踢極都踢唔到

真係好撚憎啲惡意TK/無啦啦睇錯人既TK
戇鳩 琴晚雙排
投票踢極都踢唔到

真係好撚憎啲惡意TK/無啦啦睇錯人既TK

睇錯人tk啫係點?

成日有人係我同人對緊槍突個頭係我前面俾我殺

你呢種算誤殺 屬於可理解
例如
3v1 一個隊友係一邊望住門口(有盾) 我係另一邊行過去 用架妹準備爆鐵牆
本身望住門口果個無啦啦TK我(掃射全身)
又例如
同個隊友一齊射緊對面果個 我射低左 佢執完雞再一個轉身射鳩低埋我 (我睇返呢條友係3lv)
個server又發咩神經
有無人打rank

呢度好似冇乜人喜歡打Rank 我呢排就打唔到機住,不過你可以加 jack-cn,佢同我打開rank的

唔打都幫我搵隊友
哩排都係兩三條友就出去打rank,都係旨在攞下經驗,夾下點打咁,唔怕輸唔怕跌牌嘅巴打可以一齊打,宜家嘅隊友都係銅牌為多,新手嘅都歡迎一齊打,肯溝通,唔好成日屌人就得

psn: jackc-cn
哩排都係兩三條友就出去打rank,都係旨在攞下經驗,夾下點打咁,唔怕輸唔怕跌牌嘅巴打可以一齊打,宜家嘅隊友都係銅牌為多,新手嘅都歡迎一齊打,肯溝通,唔好成日屌人就得

psn: jackc-cn

Btw 巴打如果加左我,喺message 到講聲係巴打就ok 㗎啦
有無人打rank

唔打都幫我搵隊友

梗係 搵定多啲人等我返嚟打機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞