[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
有冇人用裡面d聲望買晒season pass角色
一蚊真錢都冇洗?

儲夠錢嗰陣又出新角色
特別近兩季一出出3隻
唔課金根本冇可能

時間換取狗牌 set成2萬5就係逼你課
但老實講跟本唔係必要 如果肯浸時間落去就算用前八隻廉價角都可以打上高rank
反之如果無相對時間浸落去 即使買新角都彌補唔到經驗差距
慢慢玩儲狗牌先係練兵之道 到儲夠開一隻新人物會倍感開心
一蚊真錢都冇洗?

我13x lv 差leison 不過之後出多三隻
宜家先得20000

當然用左無謂錢買skin 飾物
一蚊真錢都冇洗?

我13x lv 差leison 不過之後出多三隻
宜家先得20000

比我會買ksm先 兩隻都好用 hack cam hide cam
另外解每週都方便
啱啱好完一季就爆post
新post link
[PS4] Rainbow Six Siege (3) 白噪音行動 https://lihkg.com/thread/496599/page/1?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區

啱啱好完一季就爆post
新post link
[PS4] Rainbow Six Siege (3) 白噪音行動 https://lihkg.com/thread/496599/page/1?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區
一蚊真錢都冇洗?

我係 cb到依家一蚊都無用過 連隻game都係買display卡送 依家百四級已經買齊人加每季2萬5季度塗裝

雖然有衝動買四人服裝同綑 但我至憎課金制 就算有錢都唔會買

最好game都唔洗買 全部免費
一蚊真錢都冇洗?

我係 cb到依家一蚊都無用過 連隻game都係買display卡送 依家百四級已經買齊人加每季2萬5季度塗裝

唔駛起晒綱 只係我比較認同一開始一筆過買隻完整版返黎 用解鎖成就方式去解鎖服裝同綑咁會正常得多
好過依家好似騰訊堆廢game咁玩商城制
或者你接受到FPS game都搞呢類野 但我呢d老野都係習慣以前d模式
一蚊真錢都冇洗?

唔駛起晒綱 只係我比較認同一開始一筆過買隻完整版返黎 用解鎖成就方式去解鎖服裝同綑咁會正常得多
或者你接受到FPS game都搞呢類野 但我呢d老野都係習慣以前d模式

ubi都算係咁
課唔課金對遊戲性冇影響
唔似ea全部pay to win
一蚊真錢都冇洗?

ubi都算係咁
課唔課金對遊戲性冇影響

ea之前bf都係搞DLC地獄 但未至於影響遊戲性 一樣會比人插
依家星戰想玩埋課金即刻出事 好心一開始收一筆正價咪算
加左樓主psn
一蚊真錢都冇洗?

ubi都算係咁
課唔課金對遊戲性冇影響

ea之前bf都係搞DLC地獄 但未至於影響遊戲性 一樣會比人插
依家星戰想玩埋課金即刻出事 好心一開始收一筆正價咪算

邊有可能丫 咁好搵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞