[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
有冇新手一齊玩 得3x lv

PSN : man131131
好想玩返 之前比滑鼠狗屈到唔想玩

其實呢家滑鼠狗唔算多,可能轉哂game掛。而且恕我直言,我自己就金牌,打rank遇到嘅滑鼠狗一啲唔勁,除左對槍反應快啲以外都冇乜sense。如果應該有啲位唔好咁進取,利用多啲pre fire,絕對可以同滑鼠狗五五波。

根本好多用滑鼠嘅人係真係當左隻game 係普通槍game 咁玩,用對槍技巧黎玩,其他所謂嘅game sense 都唔係真係話好好,就算上到白金一或二嘅人,我見過好多都仲係純粹屈緊人手制對槍廢,有啲連call out 點plant defuser 都唔係好識,淨係識得打得進取啲,進攻就成日rush 防守就打雀同run out ,戰術成份真係冇乜。
打機啦hi 巴打,講經咩 今晚打機啦屌
有冇新手一齊玩 得3x lv

PSN : man131131

今晚加你
My psn : KingPlusBlue
話說Pn巴我上次話一齊打,都好似未加你psn
Mouse狗侵唔侵

巴打用開咩滑鼠?

Hori Tac

你setting點較?敏感度果d

好難答你 有好多野都較左 敏感度青色 game 個到40 44

其實呢家滑鼠狗唔算多,可能轉哂game掛。而且恕我直言,我自己就金牌,打rank遇到嘅滑鼠狗一啲唔勁,除左對槍反應快啲以外都冇乜sense。如果應該有啲位唔好咁進取,利用多啲pre fire,絕對可以同滑鼠狗五五波。

根本好多用滑鼠嘅人係真係當左隻game 係普通槍game 咁玩,用對槍技巧黎玩,其他所謂嘅game sense 都唔係真係話好好,就算上到白金一或二嘅人,我見過好多都仲係純粹屈緊人手制對槍廢,有啲連call out 點plant defuser 都唔係好識,淨係識得打得進取啲,進攻就成日rush 防守就打雀同run out ,戰術成份真係冇乜。

Exact7ly,其實成隊有夾,打得tatical d絕對可以收d mouse狗皮

Exact7ly,其實成隊有夾,打得tatical d絕對可以收d mouse狗皮

甘成team鑽石滑鼠呢

首先甘你老母
第二既然你講到咁撚勁,咁俾你威囉 5個滑鼠狗勝之不武
mouse狗返去打pc 啦,但係又唔敢
皇加藍爸打 我地又去英服玩 一唔一齊

我唔記得你嗰Psn係咩

我唔記得你嗰Psn係咩

我唔記得你嗰Psn係咩

噢,我記得啦
我同位巴打雙排緊啊,如果你地有位就邀埋我啦

我唔記得你嗰Psn係咩

噢,我記得啦
我同位巴打雙排緊啊,如果你地有位就邀埋我啦

我地仲係4個排緊
推一推先

甘成team鑽石滑鼠呢

好勁啊,比個叻你啦#b
收工一push
呢家我prefer打Rank多過打casual ,所以想搵多啲巴打一齊打Rank。暫時計埋我有兩個鐵腳,我希望唔止搵5個人,可以搵多啲有興趣打Rank嘅巴打。

要求同之前一樣,Level起碼100Lv,KD 冇所謂。我打Rank最緊要係teamwork,唔係要衝鋒陷陣殺人。所以會期望隊友俾多啲call out,多啲合作。

1.KingPlusBlue
2.Jack-cn
3.
4.
5.
6.
7.
啱先check下friend list,原來有好多巴打我都冇accept到 呢家加返哂
呢家我prefer打Rank多過打casual ,所以想搵多啲巴打一齊打Rank。暫時計埋我有兩個鐵腳,我希望唔止搵5個人,可以搵多啲有興趣打Rank嘅巴打。

要求同之前一樣,Level起碼100Lv,KD 冇所謂。我打Rank最緊要係teamwork,唔係要衝鋒陷陣殺人。所以會期望隊友俾多啲call out,多啲合作。

1.KingPlusBlue
2.Jack-cn
3.
4.
5.
6.
7.
唔知有冇人覺得,而家R6好多Bug

成日遇到爬過牆會彈返個人轉頭

Ubi不嬲多bug 尋日有場rank中左幾次bug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞