[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
有無巴打打緊可以add埋我玩

有啊,KingPlusBlue

sor呀巴打我出左街
add左你psn先
我係koyomi0911
有冇巴打呢家打
推一推先
另外有冇巴打有興趣一齊打rank ?要求同之前一樣,最低要求係100Lv,KD 冇所謂。我係想搵一班會溝通、講teamwork,而唔係一味殺人。
有興趣嘅巴打可以一齊夾下,我應該每晚9點幾左右開波,到時候入我party就可以
Mouse狗侵唔侵
Mouse狗侵唔侵

mouse 狗死撚左佢啦
Mouse狗侵唔侵

mouse 狗死撚左佢啦

Mouse狗侵唔侵

侵你老母咩,掉撚左隻滑鼠佢然後攞返嗰手制玩啦
Mouse狗侵唔侵

巴打用開咩滑鼠?

Hori Tac
推一推先
另外有冇巴打有興趣一齊打rank ?要求同之前一樣,最低要求係100Lv,KD 冇所謂。我係想搵一班會溝通、講teamwork,而唔係一味殺人。
有興趣嘅巴打可以一齊夾下,我應該每晚9點幾左右開波,到時候入我party就可以

其實d高手會唔會裝紅外線 好似比人睇返位轉頭 又冇咩用
其實d高手會唔會裝紅外線 好似比人睇返位轉頭 又冇咩用

紅外線嘅作用係令到hip Fire嘅時候,準星會細啲、子彈只會落喺準星嘅範圍入面。

我自己就唔認自己喺高手啦,不過我個人就唔會用紅外線嘅,我認為一嚟手制hip fire唔係咁敏捷,二嚟敵人會比較容易發現紅線。
但我所有散彈槍都有裝到紅外線,因為經常會hip fire
咁我拆哂佢算 勁大粒紅點轉角
咁我拆哂佢算 勁大粒紅點轉角

係㗎,camp轉角位都要特登aim住門口/牆上面先,廢時俾人見到紅點
好想玩返 之前比滑鼠狗屈到唔想玩
好想玩返 之前比滑鼠狗屈到唔想玩

其實呢家滑鼠狗唔算多,可能轉哂game掛。而且恕我直言,我自己就金牌,打rank遇到嘅滑鼠狗一啲唔勁,除左對槍反應快啲以外都冇乜sense。如果應該有啲位唔好咁進取,利用多啲pre fire,絕對可以同滑鼠狗五五波。
另外唔洗理嗰條煩膠,佢冇嘢做搵嘢嚟嘈姐
我成日都話,用滑鼠都上唔到白金簡直係浪費左隻滑鼠
我成日都話,用滑鼠都上唔到白金簡直係浪費左隻滑鼠

今晚開嚟打下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞