[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
講翻隻game啦大家

我想整條New operator special,不過我唔想用casual嚟拍。我覺得打rank先有實際效果,但又一直未組到隊打rank

打rank 遇埋我啊!!!!!

你玩Density吖嘛
係打rank就快啲online 啦
講翻隻game啦大家

我想整條New operator special,不過我唔想用casual嚟拍。我覺得打rank先有實際效果,但又一直未組到隊打rank

你玩Density吖嘛

有新game開黎玩下啫,星期六日啦
唔想再單或雙排遇到啲小學雞
講翻隻game啦大家

你玩Density吖嘛

有新game開黎玩下啫,星期六日啦
唔想再單或雙排遇到啲小學雞

啱啦咁,星期六日rank
GIGN教學任
射穿可破壞的表面並殺死2名敵人(要點做?
射穿木板仲要爆頭先計?

GIGN教學任
射穿可破壞的表面並殺死2名敵人(要點做?
射穿木板仲要爆頭先計?

應該唔洗爆頭掛
D人日屌夜屌大陸槍
最後咪又係街都玩
香港人真係
皇天擊殺滑鼠狗
滑鼠就好似踩單車,用製既我地用兩個轆,你就用四個轆咁7
皇天擊殺滑鼠狗

if you can't beat them, join them
我更新完有陣時個畫面唔太順暢,laglag地,特別是玩大盾開住全盾個陣。
但是個ping ~30-40 應該無問題
你地有無呢個問題

用手制玩fps最柒

咁我又唔會話咩柒唔柒既
睇個人適應既啫
我最初手掣轉mouse都唔慣
我見過有啲人用手掣勁過mouse既
所以唔洗踩底對面黎托高自己既

利申mouse
我更新完有陣時個畫面唔太順暢,laglag地,特別是玩大盾開住全盾個陣。
你地有無呢個問題

我冇乜問題喎,感覺幾順。
會唔會ps4 問題?你部機買左幾耐?

用手制玩fps最柒

咁我又唔會話咩柒唔柒既
睇個人適應既啫
我最初手掣轉mouse都唔慣
我見過有啲人用手掣勁過mouse既
所以唔洗踩底對面黎托高自己既

利申mouse

mouse 一定係易過手製
有冇啲幾十lv 既一齊玩....
有冇巴打一齊打rank?新一季開始要打返上金牌
要求最低都100lv以上,kd冇所謂,我希望唔係死衝去殺人,目的係贏場game佢。
有興趣嘅巴打擺低嗰名,希望夾到你地。
1. KingPlusBlue
2. jack-cn
3.
要求最低都100lv以上,kd冇所謂,我希望唔係死衝去殺人,目的係贏場game佢。
2. jack-cn
3.

巴打會唔會嫌棄me
2. jack-cn
3.

巴打會唔會嫌棄me

如果真係夾唔嚟都冇辦法 打rank同casual係兩回事
巴打我有冇同你打過?
2. jack-cn
3.Yin9790
2. jack-cn
3.

巴打會唔會嫌棄me

如果真係夾唔嚟都冇辦法 打rank同casual係兩回事
巴打我有冇同你打過?

尋晚
2. jack-cn
3.Yin9790

咩係kd
Btw,一百以上無打過rank受唔受
2. jack-cn
3.Yin9790

咩係kd

如果靚仔都ok,樓主鍾意
你地有無呢個問題

我冇乜問題喎,感覺幾順。
會唔會ps4 問題?你部機買左幾耐?

一出ps4就買 都好幾年
2. jack-cn
3.Yin9790

咩係kd

Kd 係kill death ratio,打rank同casual 好唔同,你唔怕輸嘅,可以去體驗下先,應該最唔習慣會係少咁一分鐘
2. jack-cn
3.

竟然都夾哂人黎打,目標緊係只少上白金啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞