[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
防守係咁加障礙 未見到objective都已經暈死或半血

我估姐 再者應該唔會係陷阱型,會係castle 嗰款
防守係咁加障礙 未見到objective都已經暈死或半血

Frost lesion Kapkan ela再搭新角
影牢咁玩
有冇人一齊打rank

請加 jack-cn 巴打,係同一齊我打rank嘅

加左你們 不過呢排少見你地玩
有冇人一齊打rank

我有一段時間都玩唔到PS4,呢家去左pc玩緊。
阿jack應該都有keep住玩,試下msg佢
收到風,泡菜女角新攻方係可以易容扮守方去呃鳩對面

我都收到風,港女Ying見到泡菜男角防守方會即刻棄械投降
我反而好期待新地圖,喺座塔入面打CQB 希望真係俾我估中係超過3層
有冇人一齊打rank

巴打psn 係咩?哩排少打左
推一推
晨早流流推一推

唔係wo 聽講係如果場內有波蘭妹或者日本妹 泡菜男就會有25%速度加成

唔係wo 聽講係如果場內有波蘭妹或者日本妹 泡菜男就會有25%速度加成

個個成日玩電話既毒撚日本仔好似都話會有25%加成
仲好似會加埋 攞妖怪震鳩d女可以回10血 ,包括震自己人
推一推
收工一推
新手一名 如果各位巴打唔介意既話加我一齊玩
PSN : JPTOSHING

依家玩?

依家玩?

幫推先

依家玩?

聽日打 巴打你加咗我先
韓國個map整到好撚靚
同香港果個垃圾公園好大對比

香港個個真係垃圾到
角色樣衰 地圖樣衰 主題樂園
角色樣衰 地圖樣衰 主題樂園

個圖好差咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞