[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
收工一推 有冇巴打有興趣打Rank啊

係咪打啊?

係咪打啊?

你online啦屌柒你
成日都唔見你on 依加
成日都唔見你on 依加

我夜晚有on喎
推一推
睇嚟冇乜巴打喜歡打rank?
八號波一推
打風梗係留喺屋企打機
八號波一推
打風梗係留喺屋企打機

八號波一推
打風梗係留喺屋企打機

巴打一齊打?
Sorry巴打 頭先5比4贏你個個我黎 累你跌牌sor
八號波一推
打風梗係留喺屋企打機

巴打一齊打?

Sorry巴打 頭先個舖贏你5比4 我有份咖 累你跌牌
Sorry巴打 頭先個舖贏你5比4 我有份 累你跌牌
睇見你一個carry 4個真心覺得慘
哈哈原來係巴打
冇所謂啊,good game 啊你地 跌唔跌牌好閒姐,我係唔想打Casual先去打Rank姐。所以成日同其他人打Rank
推一推
再推
有冇巴打玩緊?
收工一推
推啊
Btw最近呢個好冷清
新手玩左幾日,一開始買左LESION黎玩,
慣左掉地雷睇位捉人,
唔慣其他角色

岩岩買左GLAZE,
唔識用,除左掉SMOKE屈人之外仲有咩技巧?
新手玩左幾日,一開始買左LESION黎玩,
慣左掉地雷睇位捉人,
唔慣其他角色

岩岩買左GLAZE,
唔識用,除左掉SMOKE屈人之外仲有咩技巧?

狙其實都幾難用 我到呢家都唔係用得好精。
不過玩得狙,你嘅定位一定係為求一槍打down敵人,所以要習慣將準星放喺eye level附近,因為攻擊上半身嘅傷害係最大嘅。
但其實用所有槍,習慣瞄住eye level 一定係最好
好多人屈castle glitch
究竟隻game仲有幾多bug

個牌跌到落銅 好失敗

個牌跌到落銅 好失敗

咩glitch? Detail

個牌跌到落銅 好失敗

https://youtu.be/sVidVb2zTqw
用castle不停轉換裝鐵門同槍,然後搞到場game超Lag

我覺得ubi應該好快會fix呢個bug,始終太大影響

個牌跌到落銅 好失敗

https://youtu.be/sVidVb2zTqw
用castle不停轉換裝鐵門同槍,然後搞到場game超Lag

我覺得ubi應該好快會fix呢個bug,始終太大影響

唔怪得之前打打下有一場特別lag 得番3/4fps
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞