[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
其實想問點解用手制玩
其實想問點解用手制玩

PS4就用手掣玩
想用滑鼠可以去玩pc
韓仔把K1A真心屈機,勁低後座力

利申滑鼠撚

利申滑鼠撚

仲好意思講出黎

利申滑鼠撚

咁樣玩黎有咩意義
其實想問點解用手制玩

PS4就用手掣玩
想用滑鼠可以去玩pc

正解
用滑鼠玩得幾勁都好,都唔會有人欣賞。

利申滑鼠撚

其實想問點解用手制玩

PS4就用手掣玩
想用滑鼠可以去玩pc

正解

佢地永遠唔會明用手掣既樂趣😙
其實想問點解用手制玩

PS4就用手掣玩
想用滑鼠可以去玩pc

正解

其實講真嗰句,滑鼠的確係爽過用手制嘅。不過既然玩得Ps4 嘅平台,就唔可能用滑鼠玩咁唔公平。
滑鼠撚呢個話題喺第一個post已經討論過,最後有位巴打搵到官方表明係想杜絕滑鼠撚,已經收左班滑鼠撚皮㗎啦。
其實想問點解用手制玩

PS4就用手掣玩
想用滑鼠可以去玩pc

正解

其實講真嗰句,滑鼠的確係爽過用手制嘅。不過既然玩得Ps4 嘅平台,就唔可能用滑鼠玩咁唔公平。
滑鼠撚呢個話題喺第一個post已經討論過,最後有位巴打搵到官方表明係想杜絕滑鼠撚,已經收左班滑鼠撚皮㗎啦。

滑鼠易用過手掣 所以對手掣唔公平,滑鼠亦唔係ps4 ,game 要用既產品
有冇人用裡面d聲望買晒season pass角色
一蚊真錢都冇洗?
一蚊真錢都冇洗?

準備咁做
滑鼠狗全家仆街死
一蚊真錢都冇洗?

儲夠錢嗰陣又出新角色
特別近兩季一出出3隻
唔課金根本冇可能

做乜 地圖呢家嘢行多兩行就熟啦,開嗰自訂囉

Ps4點樣開自訂

做乜 地圖呢家嘢行多兩行就熟啦,開嗰自訂囉

Ps4點樣開自訂

入multiplayer, 再入custom game, 之後自己set地圖之類
滑鼠狗全家仆街死

一蚊真錢都冇洗?

有好多人都會咁做。
其實儲錢真係唔難,每日放工返歸玩4,5嗰鐘,casual又好Rank又好,半個月多少少就可以儲到12500聲望。
一蚊真錢都冇洗?

儲夠錢嗰陣又出新角色
特別近兩季一出出3隻
唔課金根本冇可能

Season pass係方便嘅,唔差在買埋
到依家都冇買過但齊哂人
啱啱好完一季就爆post
新post link
[PS4] Rainbow Six Siege (3) 白噪音行動 https://lihkg.com/thread/496599/page/1?ref=ios - 分享自 LIHKG 討論區
一蚊真錢都冇洗?

我係 cb到依家一蚊都無用過 連隻game都係買display卡送 依家百四級已經買齊人加每季2萬5季度塗裝

雖然有衝動買四人服裝同綑 但我至憎課金制 就算有錢都唔會買
一蚊真錢都冇洗?

我13x lv 差leison 不過之後出多三隻
宜家先得20000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞