[PS4] Rainbow Six Siege (2) 新一季繼續圍威喂

987 回覆
21 Like 4 Dislike
[quote][quote][quote]有冇巴打一齊打rank?新一季開始要打返上金牌
要求最低都100lv以上,kd冇所謂,我希望唔係死衝去殺人,目的係贏場game佢。
有興趣嘅巴打擺低嗰名,希望夾到你地。
1. KingPlusBlue
2. jack-cn
3.Yin9790
4.mygodisyourgod
5.enoch1021
6.gunneriel
7.
大家有冇試過打完之後零經驗零聲望
[quote][quote][quote]有冇巴打一齊打rank?新一季開始要打返上金牌
要求最低都100lv以上,kd冇所謂,我希望唔係死衝去殺人,目的係贏場game佢。
有興趣嘅巴打擺低嗰名,希望夾到你地。
1. KingPlusBlue
2. jack-cn
3.Yin9790
4.mygodisyourgod
5.enoch1021
6.gunneriel
7.riderzeronos
有無人知咩事? 玩唔到online

已經刪左game 2次重down都唔得

話說前幾日更新個時佢更新唔到,我又開唔到game,於是刪game重裝,之後就係咁

今日嘅事?我尋晚好地地喎

玩番劇情訓練應該就得

呢個情況應該係隻game未完全裝/down哂
所以剩係得情境打

試過幾次 幾次都係人地個場已經開左之後入去玩就咁樣

試過幾次 幾次都係人地個場已經開左之後入去玩就咁樣

我頭先係完整三局完勝都無
今晚我10點半會打rank,有興趣嘅巴打到時可以入我party or pm me
PSN: Tamchung17 新手
今晚我10點半會打rank,有興趣嘅巴打到時可以入我party or pm me

岩晒 屌緊m記

岩晒 屌緊m記

咁慘情要夜媽媽屌M記

岩晒 屌緊m記

咁慘情要夜媽媽屌M記

食完板長唔夠飽姐

岩晒 屌緊m記

咁慘情要夜媽媽屌M記

食完板長唔夠飽姐

我都10點半睇完同盟先玩

岩晒 屌緊m記

咁慘情要夜媽媽屌M記

食完板長唔夠飽姐

未夠100可唔可join

岩晒 屌緊m記

咁慘情要夜媽媽屌M記

食完板長唔夠飽姐

CCTVB
利申 幾年冇睇過電視

岩晒 屌緊m記

咁慘情要夜媽媽屌M記

食完板長唔夠飽姐

你之前有冇打過rank?如果冇經驗就唔好啦
不過可能一齊打casual 啊

岩晒 屌緊m記

咁慘情要夜媽媽屌M記

食完板長唔夠飽姐

你之前有冇打過rank?如果冇經驗就唔好啦
不過可能一齊打casual 啊

想打請入我party
晨早一推
https://youtu.be/uK3JpecN9dc
繼續同巴打們升Rank,有興趣嘅巴打今晚見,今晚我都會打Rank
今晚rank九點開始,如果有興趣就入我party或者pm我啦
繼續同巴打們升Rank,有興趣嘅巴打今晚見,今晚我都會打Rank

睇返條片先知原來你用echo個round ,bb ying 掛窗,ash 同另一隻喺門口冇做call out,要鬧啊屌

睇返條片先知原來你用echo個round ,bb ying 掛窗,ash 同另一隻喺門口冇做call out,要鬧啊屌

我以為你地知吖嘛

我以為你地知吖嘛

要鬧
推啊
今晚繼續打Rank 大概8,9點開始。
有興趣嘅話入我party或者pm我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞