[劇情討論] Game of Thrones 前傳 - The House of Dragons Season 2

708 回覆
9 Like 1 Dislike

越做越閪
HBO執柒左佢啦成十幾蚊美金個月俾啲咁嘅嘢我睇
呢季真係好撚失望
Seasmoke: WHY ARE YOU RUNNING
今集個騎士淆底淆到咁
Laenor仲會唔會翻黎騎龍無左seasmoke
似改左Rhaena騎Sheepstealer
同埋由上季尾等到而家仲未有vermithor
成日放預告呃人
我都係咁話 做咩撚野到底
daemon 發夢發左三四集仲未完
無啦啦又要公主搞基 完全無撚用既劇情
到底做緊咩野
隨時最後個集先有 真係屌哪星
Daemon 發撚完夢未呀
今集諗埋D屎橋點鳩人去騎龍on99
啲左膠意識政治正確真係好黑人憎
不停加插呢d劣質意識入去劇本
搞到成套劇又拖又悶 啲角色又蠢又on9
有小說你跟都可以改到咁垃圾
daemon明明軍事戰略一流 係越戰越勇
明明今季可以威到盡 但結果d女權左膠意識 寫到佢咁
成季係度發夢發春夢 然後do nothing 等運到
呢兩集又不停重覆d話題
例如QUEEN冇得做衝動撚 比呀仔比手下質疑能力
GOT S7,8 都係咁樣死冇眼睇
呢個筆直HBO真係責無旁貸、屌你由sopranos 到sfu wire, GOT, curb, hod 真係一蟹不如一蟹

宜家仲有Max賺咁撚多錢、一個禮拜拍一、兩個鐘頭嘅劇都可以做到咁閪
知唔知Arryn嗰條龍係邊隻
感覺班dragonseed都係會養唔熟
以前佢地覺得龍係gods
點知原來自己都可以騎到
到時就想自己做埋king
對住條龍淆底都係no true knight

Ser Jamie
我記得sheepstealer 應該係riderless
咁係咪hbo自己改
呢集都唔知自己睇左啲咩
DLLM 垃圾劇情 婆婆媽媽 弱智先寫到呢啲垃圾出嚟
仲有班黑奴睇見都眼火爆
睇到瞓著咗
點可以拍到個個角色都咁撚難睇
一時比佢呃到唔記得佢係大變態

下咁就變左龍騎?
咩料 條龍自己搵人認頭
dllm 講主線劇情都唔夠時間仲得閒sheshe
對啲左膠編劇嚟講呢啲先係主線sor9ly
答案:未撚發完

齊來競猜第7集daemon發撚完夢未
:發完
:發撚到完場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞