香港快運:承諾會退回自選座位的費用

846 回覆
15 Like 930 Dislike
喺香港隨時恐嚇你加控阻差辦公,襲警,公眾地方行為不檢。。。。
留住閪客
跟手取消晒啲日韓航線
唔好載埋班生番去影響我旅行
呢班生番要佢俾多幾千實話寧願去東南亞玩
UO個關公就係做promo果陣
死開la廢人
一定啦
普通人就“random”地派分開嘅位
正路改機型
出登機證個時都知
要啲客上到機先換
似UO大話冚大話
一定要啦,垃圾uo 而家唔比錢一定會打散
而家老母都係比咗錢冇咗個位,佢要求一齊坐有乜問題
屌你老母
根本個老母間硬要個仔坐先有問題,可能個仔弱智掛
喂 咁撚危險就留返係屋企啦dllm
真撚憎d閪人講「咁人地xxx呀嘛」
你自己既事就自己妥善安排啦on9
而家得一班機可以飛呀?
人地老奉配合你架?
點解退錢就夠
一d 罰都無,唔怪得可以任佢亂咁黎
呢個版本就似UO班仆街既處事方式
聽佢啲解釋都晒氣,買機票嗰陣入晒每個人嘅個人資料
轉機型個system 唔識warn 啲人同個位唔合資格?!
check in 同臨上機,地勤check 資料,程序又唔使confirm d位同人有冇問題 ?!
到底係公司system 冇control,定d同事做嘢漏波

我啱啱程機貪leg room 大,特登加錢買求生出口位
地勤都check晒嘢,比埋張reminder 都講明要過某個歲數
就算快運漏波,當事人都唔會上到機先知唔合資格
我諗間間公司做法都大同小異,唔會快運零舍唔同乜提示都冇掛
講大話係呢間乞兒航空嘅Service standard嚟
轉換機型呢件事,唔常見咩
原來唔洗比錢就可以霸位
夠惡佢就唔敢郁你
老母冇問題, 本身買左位個位都冇問題, 咁邊個問題?
咁將來只會愈來愈多麻煩家庭
唔係PR啦
條友最出名係連ACO都考唔到
學Ryanair 由佢地打場MMA 。
睇完快運講法
已經估到係賤精一族怕自己個仔無位坐
先斬後奏霸其他人個位

而空姐知係座位編排出錯,又見受害人軟弱,所以就格硬屈
唔怪得個個都鐘意急住上機
原來要爭位
完全封鎖 由佢自己單機啦
快運pr d 訓練咁差,唔夠人講就屌人
Cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞