香港快運:承諾會退回自選座位的費用

846 回覆
15 Like 930 Dislike
日本班地勤見香港客又扔返上機比你用廣東話搞成單野真係好癲
聽佢PR 9up 啦
Check in會唔知中學雞未夠秤嘅
呢件事真係兩睇
航空公司遲起飛就要罰錢
佢哋遲起飛乘客嘅時間成本又係一個問題
你喺班機度 有條撚樣咁樣搞事,你又會唔會幫手屌呢?
咁如果嗰位職員強硬處理 再call人上嚟
你又知唔知延遲幾耐? 咁你又肯唔肯呢?
假到爆
如果係航空公司要求家庭調位
個老母點會調完話唔會肯讓返個位出黎呀
憑實力說服你自願調位,點解仲要退錢?
Facebook群組發文,指其乘搭香港快運航班UO690時

又唔睇埋前面睇埋就知係引述
就係冇得唔霸人地個位坐

因為緊急出口要18歲,一定要換位,咁點唔霸人地位錯呢?
人地有俾錢,錯既係UO乞兒航空
讓返個位出黎咪無得一齊坐變人球

兩家人都俾足錢買位
仲要唔係自己亂坐,係crew 安排喎

以上係UO自己講架
搞清楚
uo到最後都只係話會事後「退錢」
無話會「賠錢」

算死算乞兒公司
屌你執柒咗啲cheap閪游返上非廉航咪仆街
係鬼
上年年尾係咁cancel航班
佢又肯賠啲乜
點解一定要霸?
你成家人唔可以等crew去安排咖咩? 一黎就要霸左個位先?
個男的咪想跟boarding pass坐返自己個位
跟住個19crew叫佢讓位比人
講緊機上incident
十鳩幾歲小咩朋友呀?
咪就係crew叫佢地一家上前一排坐囉
唔通落機印過登機證咩
講撚到大家合作冇爭拗
如果係咁又點會俾人擺上Facebook
再次證明呢間閪公司 乜都有可能發生
其實求其 offer 啲濕9 coupon 加退款咪得囉,下下逼人換,人哋又唔係出 ID 飛,點會聽你講
真係好仆街

唔要果廿蚊,比返個位我啦

弱智定唐氏小朋友?
你閱讀理解幾分,你肯定你係段聲明睇到UO有講過係crew安排左果家人坐左先?
而唔係果家人霸完個位crew先被逼安排
明顯係退返60蚊Coupons
但寫明下次訂機票滿5000先可以用
其實你就正正講出咗問題所在
點解check in印boarding pass時地勤唔知道呢家人坐喺緊急出口?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞