香港快運:承諾會退回自選座位的費用

846 回覆
15 Like 930 Dislike
個受害者好慘
由坐窄位變坐闊位

Sorry以為都有得管
咁被人逼走果個無買位咩?你都黐孖筋
兩個都係受害者,有咩應該一齊屌UO

你屌俾錢既客都一樣係黐孖筋
你都識講係人哋啦

咁樣關我哋撚事
間嘢係閪
含淚幫襯?
上次趕失明人士落機,好似都係用乜Q安全做藉口,哦原來係model answer嚟嘅…

不如下次話因為維護國家安全啦!再嘈就報狗拉尻你㗎!
睇晒前文後理 重組案情 件事應該係

閪媽一家人比晒錢揀坐埋一齊
上到機先知原來個位係緊急位 職員唔比佢地兩個小朋友坐
要求佢地調位 閪媽request要調就全家一齊調(估計)
全家調晒去新坐位之後(唔知職員安排定係閪媽自己搵位 但點都好 閪媽坐得落去個位度 即係職員同意佢地可以坐喺新既位置到)

事主後黎上機 唔知頭唔知路 見到自己個位比閪媽坐左
梗係以為佢私自調位 所以先影佢相

閪媽覺得新調個位係職員approve左 咁梗係唔會再郁

結論 都係uo on99
嘅細路我有份製造?
合理推論

而且俾錢買位係登機證上唔會Show
SSO4 = 舊制
XCKN = UFrist

機組以為前面冇人買位,所以先叫人調
點知前面有買位仲唔想在exit row先出事
笑撚死 班傻閪啞撚晒
閪同串柒柒 係個人感覺
我唔係現場comment 唔到
反而未成年純粹睇歲數係好客觀
當然啦
都要我自己一開始有做足本份有上網揀連位先可以同航空公司嘈下
Crew 應該無預過事主 upgrade 做 exit row 都唔制
廿蚊
同佢哋換咗緊急出口座位?咁仲舒服喎
你老母生著你隻弱智真係慘
可能閪媽一開始都唔係買exit row
係uo個天才系統reassign咗佢地咗去exit row

然後uo地勤又唔理
直至閪媽上機先有空姐出聲
呢個可能又關行李架事

坐exit冇得放行李係前面椅下
上面行李櫃可能又已經滿左
要再將個袋放老連咁遠先會嬲
事主認左自己同嗰家人係無對話

啫係大家都係嘈緊UO

咁全部人都無閪喎
今次UO係錯,本身就抵屌
事主未上機,喺gate 已經唔接受調位
地勤/系統好似係唔知,好痴線

唔接受坐exit row 咁即係邊個閪d ?

接受uo安排既一家四口
定係唔接受uo安排坐exit row 仲要影人相放上網批鬥

邊個閪d?
從而…從而… 從而
標準答案 閪既始終都係uo

係gate度同事主講 機型轉左又好 座位爛左又好
而家免費upgrade你去exit row大d leg room
相信成件事就已經唔會發生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞