香港快運:承諾會退回自選座位的費用

846 回覆
15 Like 930 Dislike
UO 坐過好多次
垃圾到不堪
永不錄用
總有你呢類人衝出黎柒
搭廉航其實無問題
最大問題係班乘客質素趕客
而加乜Q都話加錢, 貴少少我都揀HX
依家係UO自己轉咗機型搞到個客,仲想個客硬食。
咁下次如果個客特登買窗口位,然後航空公司⼀句轉咗機型搞到佢要坐走廊位,又係咪叫個客自己事後退錢了事?
不如UO以後咪撚劃位,全部先到先得算啦
香港人係咁是是但但架啦
個系統舊到都唔知有show曾經改過位, 連counter個地勤可能都唔知
唯有拎boarding pass對多次, 特別要對埋個名
中學生啦,有身分證架啦
其實你係咪智障?建議你唔好再上網
Fionn係話事前無協商, 所以uo講大話
但係uo其實係指機上嘈果時「協商」, 最後Fionn坐返exit row成功起機
其實check in地勤已經知個乘客唔夠歲數,點會要上咗機先搞
當坐巴士啫
你呢d賤種真係

你個女畀人強姦左,係咪叫你個女強姦人地一次補數啊?
櫃檯換左位,坐前左一排

閘口換登機證兩位係苦主,要坐機尾
最少都退返呢程機票啦
其實佢全家死晒都唔關我事
咁睇似乎換機型都係呃人多
如果唔係有部份目的地得UO獨霸,應該都盡量唔搭
<HK01> 安達臣道冧天秤 潘焯鴻:焊接單薄疑偷工減料
https://lih.kg/bqKuEGV

點解你智力好似冇成長過
執撚左佢啦, 屌你老母
我插你兩刀再車你去醫院得唔撚得呀

日本計得高松獨家
其他地方搭HX好過啦
四人家庭冇加錢點會有得四個一齊坐, 然後一齊調去新機逃生門座位? 如果唔係佢哋冇加錢又靠霸人哋加錢買嘅位一齊坐, 件事點有得燒咁耐?
寫呢篇嘢條友作都唔識作好啲㗎喎
有咩事開逃生門逃生嘅話, 坐呢個位係冇得走先之餘仲要幫手, 所以坐呢啲位嘅人有特別要求, 符合先坐得 例如要已成年、可以用英文溝通、有體力協助其他乘客
如果冇事發生就leg room大啲, 同會第一批上機坐囉 其實都唔係好明點解坐呢個位算upgrade咗
鄭中基
UO又作個理由hea9事主

換咗機型要安排緊急出口位的話
check-in 時就已經要同客講
對清楚個客夠秤未

最近一次飛派正呢緊急出口位
check in 時特別問多我幾句OK與否
前面凳又唔可以擺手提袋仔

UO 自己網站都有寫清楚
安全理由根本就係講大話

賺到呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞