香港快運:承諾會退回自選座位的費用

846 回覆
15 Like 930 Dislike
獨遊上機次次都比附近啲人叫我同佢調位,每次都俾人問兩至三次
個事主有出過嚟講嗰家人個老母大大聲講話點都唔肯俾返個位架
同埋個兩個中學生未成年唔可以坐exit
唔識老豆老母坐exit,兩個中學生自己坐另一行咩
如果uo無講大話嗰家人真係自己有俾錢揀位,咁姐係嗰兩個中學生本身都有能力兩個人坐自己照顧自己啦
如果講大話根本無俾錢揀位係uo自己派,個老母坐人個位仲要當正係理所當然
根本uo同嗰家人都係有問題
如果調同行/前d既 路口/窗口,我會換
一家四口俾左錢買位,你拆散人都冇問題?
痴左線?
唔洗理d傻9
針唔吉到肉唔知痛
其實都幾屈機喎, 一有乜事就退返錢就得, 消費者其實一啲保障都冇.
咬文嚼字跟男人敘述嘅話 佢冇同女人講過野
老母如果係圍內呻下就冇咩啦
如果係答緊UO話叫佢讓返個位 再搵另一個位俾佢哋就搞笑啦
呢啲真係要等當事人解話
唔做公關都大把人狗衝
理鳩你
轉咩機型呀
我就唔信間航空公司到出boarding pass都唔知咩機型
未成年坐唔到緊急出口位

就算當佢咁臨時
臨登機都會有counter check boarding pass,果時要調人位都會出聲問人有無人肯調啦
佢地坐嗰個位都唔撚係佢地俾錢買嘅位
冇話唔比佢地四個一齊坐
係唔影響其他客人情況意願下盡量安排囉
有咩理由問都唔問就搞鳩其他客
就係買左一般位,UO換左機變左緊急位,上到去有未夠18歲唔合規則坐
要成行4人一起調

人地4個買左位一齊坐,點會俾你拆散

點知有調完有另外2個又係俾左錢,嬲嬲豬,再影人相放上網

UO係最有問題果個啦
冇機組人員同意,唔會咁樣調到位

有問題既係UO,一定唔係果家人。
如果人地上機已經見你坐係到
基本上你只係通知人地而唔係hkexpress所講既同意調位
閘口截叫調

調左去EXIT ROW仲要唔高興

影相批鬥

點知人地一家人都有俾錢買位

係UO改機型先唔可以坐返原本個位
睇住自己小朋友係家長責任,要一齊坐就俾錢買位啦你老尾
你既"升級"唔代表人地一定鍾意
一句調左去exit row係咪要跪地多謝返個老母呀
我而家係講緊hkexpress篇野有問題
而家擺到明唔係佢所講既同意調位而係去到閘口職員先知會你要調位啦
比個老母閪完影相都唔見樣都算好厚道
平就自然有人搭.
慳埋慳埋好過請關公
真係垃圾公司

又歧視又趕乘客 講到好似退錢就乜事都冇

真係祝佢早日執笠
之係炒你魷魚但承諾會出返你本身份糧比你
屌你淨係賠呢d
都係私人飛機好 一係就包機任坐都得
咁應該機都唔好上, 等下班機坐返原位
boarding有同佢講架, 果時應該係閘口未上飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞