香港快運:承諾會退回自選座位的費用

846 回覆
15 Like 930 Dislike
我邊撚度幫uo
事主係有屌柒嗰家人態度唔撚好喎 尤其係老母
亦都以照顧巨嬰為理由搶佢個位
唔撚使話我打手呀 我不嬲都搭大灣區都唔撚搭uo
高層: 有咩問題?
咪又係一係前線員工受,一係啲客受返
一家人要一齊坐
未成年係唔坐得口個行exit row
即係一早知轉機型啦
咁點解張boarding pass仲可以錯
事主登機都冇人講?

根本UO就講大話
好可能連機型都冇變
應該都係
睇佢講嘢都覺得閪
你睇下樓上

原事主原來真係調左坐exit row
如果受害人話佢由頭到尾都無同嫌犯家庭講過任何嘢,咁其實有無人解答到嫌犯家庭一路以來到底係用咩態度去對待件事?

係UO職員臨時鳩安排嫌犯家庭坐?定係嫌犯家庭自己強行坐,然後UO職員嘗試自圓其說咁要求受害人坐第二度?
邊撚到有first class??
你睇#449

事主的確係登時被截
機場系統垃圾唔係第一日
無可否認,存在好垃圾的香港人
琴日事主講咗佢家人尤其佢老母好撚閪
同老公講佢死都唔會俾返個位事主 聲稱要照顧巨嬰
第一句已經見到識到香港西客既高傲
所以有咁垃圾既公司
打和super
其實本身揀位嘅錢唔係貴
做返少少compensation已經cover返條數啦
請佢食個餐,飲罐汽水
其實唔難搞掂

就算要人硬掘調位,你都可以搵個本身冇劃位嘅黎開刀啦
點解要搵另一個劃左位嘅??

其實咁燥嘅始作俑者
就係因為uo玩到揀位都要俾錢,唔俾錢就打散你呀嘛
犧牲人哋就得自己就唔得
係, 根本越描越黑
傑出關公
第一排
個單business降econ 又係痴線
成篇野提都無提賠償
唔諗住賠錢咁
我理解係
巨嬰一家四口先登機
Uo 職員 安排佢地調位 但佢定要求只可以成家一齊調

事主俾uo截左係出面上到機 已經俾人霸左個位
真係峰迴路轉 佢個腦咩構造?定係佢一早計好咗左邊/右邊窗睇風景靚啲
原來crew都送埋佢去坐exit row,咁都仲要嘈咁耐

想知如果佢坐傳統航空公司,因為某啲原因,可以免費升佢上business,佢係咪都要堅持坐返喺econ
人地係畀左錢一齊坐喎

見識到 香港西公司 同 西打手 既高傲
兜姐
明明一開始又話無俾錢
到出新聞稿就話有

俾撚左錢都關我撚事咩
airline 問題 我都有權唔撚讓
講撚到兩個中學生唔望一眼會自殺咁
咁廢 去咩旅行呀 陌生世界好危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞