香港快運:承諾會退回自選座位的費用

846 回覆
15 Like 930 Dislike
其實緊急出口位對某部分人嚟講唔係「好嘢」嚟囉,起碼無得擺袋喺前座櫈底先啦
你問下邊個覺得商務艙唔係好過經濟艙?
就係班機好滿先會出現咁既問題....

如果前幾排有成行吉既,冇呢回事啦
你小朋友心入面實好憎你
夠惡可以唔洗錢揀位
咁係「UO迫」
唔係「嗰家人迫」

passenger list 都改埋,啫係航空公司決定依個調位安排,係迫都只係「UO迫」
咁做咩仲要比佢出街 綁佢係屋企咪幾好

你qoute嗰段係facebook貼文,quote啲又唔qoute啲
兩家人都俾錢揀左位
都可以俾人影相放上網批鬥

UO反而冇事,笑死
美麗新香港 鬥無賴
冇人REQUEST 何來迫?
點解2/2 個家人唔接受?
唔知真心定假膠
十幾歲「小朋友」搭個飛機要人照顧
怪獸家長已經出奇 怪獸家長上連登仲出奇
我地無大志
原來可以嗌佢去隔離機拎兩個焗豬
憑實力搶返嚟
屌你啦UO
下次我寧願唔去旅行都唔撚搭你呀
衝出嚟畀人屌
你肯定UO 有offer 過2/2 俾嗰家人?

況且若果嗰家人要求「調就三個一齊調」
UO 係可以唔entertain 架

既然UO confirm 依個調位安排,咁嗰家人真係無責任
你試下叫個老母送個仔去烏克蘭,然後同普京講,再唔停火,容乜易整親佢個仔,睇下普京係咪會停火
點同你講唔係重點, 而係樓上條友句"比啲好嘢你,就可以拎走你本身啲嘢" 係咩邏輯
uo出嚟解釋完,發覺所有嘢都係uo自己攞嚟,轉機型唔講,訂咗位要調唔講,調人位又淨係得退款
累鳩個客俾人公審,我係個老母再投訴多佢一鑊添呀
有小朋友19幾個媽媽group,聲譽受損,要精神索償
小朋友偷account學人上連登?
咁喺System 入面呢個位要加錢本身已經係"高級"咗
你唔鐘意係你嘅事, 唔代表個位唔係upgraded
當uo真係改咗西客三口去坐exit
班機滿都抽唔到3個合資格大人 (識英文, 精神手腳健全)坐呢個位
而要派個細路去坐
你自己覺得有無可能
ON9
你想我屙篤屎畀你食,你都要加錢畀我架
咁我免費畀篤屎你食,係唔係就"upgrade"咗?
巴打好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞